Vakantie Educatie 2019-2020 Educatie Kinderen

Tweedaagse vakantiecursus

Een creatieve bewegingstweedaagse waarin we aan de slag gaan rond de raadselachtige en wondere wereld van de vogels. Geen soort op aarde die ons zoveel kan leren over kleuren, nestjes bouwen, dansen, de wereld rondreizen…

Samen slaan ook wij onze vleugels uit en ontdek je voor jezelf met welk soort verenpracht jij het liefst naar huis zou paraderen. Tijdens het familiefestival 'Door de bomen' op zondag 15 maart is het eindresultaat te beleven en bewonderen.

Docent: Mayken Mannaert

Vlieg

Gerelateerde events

Door De Bomen (3-12j.)

Familiefestival

| Schouwburg Cc Strombeek
Duurzaam Educatie 2019-2020 Podium 2019-2020 Podium Familie Kinderen
Tijdens dit speelse familiefestival kan je de vroege lente ruiken, het gras tussen je tenen voelen kriebelen en de vogels horen fluiten. Laat je onderdompelen in een magisch natuuravontuur boordevol bruisende, beeldende, beestige en ‘bomige’ activiteiten voor jong en oud! Warm aanbevolen!
Tickets

Nelson Danst!

3-8j.

| Hemmerechtszaal Cc Strombeek
Educatie 2019-2020 Educatie Kinderen
Samen met danscoach Dafne Maes maak je kennis met de vele dansspelletjes uit haar 'Nelsons dansboek'. Daarbij worden verschillende extra speelse opdrachten gegeven. Met prikkels uit de hedendaagse dans word je samen met je kind uitgedaagd om je eigen bewegingstaal te ontdekken.
Tickets