Vakantie Educatie 2019-2020 Educatie Kinderen

Nal en Leo zijn echte uitvinders! Van de snoepjesuitrekmachine tot de badschuimmixer, van de vliegende popcornschietmachine tot de sokkensorteerder, ze hebben al heel wat uitgevonden!

Heb jij nog een ideetje voor een nieuwe uitvinding? Of help je Nal en Leo liever met het bouwen van hun vergeet-mij-nietmachine? Alles kan en alles mag! Samen maken we een schets op echt perkament en vervolgens maken we een prototype van jouw uitvinding met gerecycleerde materialen en oude elektronica!

Docent: Eline Van Herreweghen

Vlieg

Gerelateerde events

De Paradijsvogels (Mini)

4-6j.

| Soenszaal Cc Strombeek
Vakantie Educatie 2019-2020 Educatie Kinderen
Een creatieve bewegingstweedaagse waarin we aan de slag gaan rond de raadselachtige en wondere wereld van de vogels. Geen soort op aarde die ons zoveel kan leren over kleuren, nestjes bouwen, dansen, de wereld rondreizen…
Tickets

Door De Bomen (3-12j.)

Familiefestival

| Schouwburg Cc Strombeek
Duurzaam Educatie 2019-2020 Podium 2019-2020 Podium Familie Kinderen
Tijdens dit speelse familiefestival kan je de vroege lente ruiken, het gras tussen je tenen voelen kriebelen en de vogels horen fluiten. Laat je onderdompelen in een magisch natuuravontuur boordevol bruisende, beeldende, beestige en ‘bomige’ activiteiten voor jong en oud! Warm aanbevolen!
Tickets

Nelson Danst!

3-8j.

| Hemmerechtszaal Cc Strombeek
Educatie 2019-2020 Educatie Kinderen
Samen met danscoach Dafne Maes maak je kennis met de vele dansspelletjes uit haar 'Nelsons dansboek'. Daarbij worden verschillende extra speelse opdrachten gegeven. Met prikkels uit de hedendaagse dans word je samen met je kind uitgedaagd om je eigen bewegingstaal te ontdekken.
Tickets