Educatie 2019-2020 Educatie Kinderen

Duo-workshop n.a.v. 'Nelsons dansboek'

Onder de deskundige begeleiding van danscoach Dafne Maes maak je kennis met de vele dansspelletjes uit 'Nelsons dansboek'. Daarbij worden verschillende extra speelse opdrachten gegeven.

We schilderen al dansend in de lucht of we besturen elkaars lichaam met een gekke afstandsbediening. We drummen met ons lijf op de vloer of we laten elkaar door de lucht vliegen. We bewegen zoals we nog nooit samen bewogen hebben. Geen voorgekauwde pasjes. Niets moet op de maat van de muziek en tellen hoeft al helemaal niet. Met prikkels uit de hedendaagse dans word je samen met je kind uitgedaagd om je eigen bewegingstaal te ontdekken.

Dafne Maes is auteur van 'Nelsons dansboek'. Ze danst in verschillende dansprojecten en is als educatief medewerker/docent aan de slag bij het Koninklijk Conservatorium Antwerpen, Mooss en hetpaleis.

Vlieg

Gerelateerde events

De Paradijsvogels (Mini)

4-6j.

| Soenszaal Cc Strombeek
Vakantie Educatie 2019-2020 Educatie Kinderen
Een creatieve bewegingstweedaagse waarin we aan de slag gaan rond de raadselachtige en wondere wereld van de vogels. Geen soort op aarde die ons zoveel kan leren over kleuren, nestjes bouwen, dansen, de wereld rondreizen…
Tickets

Door De Bomen (3-12j.)

Familiefestival

| Schouwburg Cc Strombeek
Duurzaam Educatie 2019-2020 Podium 2019-2020 Podium Familie Kinderen
Tijdens dit speelse familiefestival kan je de vroege lente ruiken, het gras tussen je tenen voelen kriebelen en de vogels horen fluiten. Laat je onderdompelen in een magisch natuuravontuur boordevol bruisende, beeldende, beestige en ‘bomige’ activiteiten voor jong en oud! Warm aanbevolen!
Tickets