Educatie 2019-2020 Educatie Kinderen

Gezien het grote succes van het Beeldende Jeugdatelier wordt dit vanaf schooljaar 2019-2020 ontdubbeld. Er wordt een atelier ingericht van 13.30u tot 15.30u (sessie 1) en een atelier van 15.45u tot 17.45u (sessie 2). Dit voor beide leeftijdsgroepen (6-8j en 9-12j).

Tijdens het beeldend jeugdatelier laten de kinderen hun creativiteit en fantasie de vrije loop en worden ze ondergedompeld in een beeldend bad waar ze kennis maken met verschillende technieken en materialen.

Samen genieten ze volop van het beeldend handelen en oplossingen zoeken. Ze ontdekken en experimenteren erop los.

Grote projecten uitwerken, kleine werkjes maken, tekenen, schilderen, boetseren, beeldhouwen, graffiti spuiten, alles wat je creativiteit kan prikkelen, komt aan bod. Schrijf je snel in!

Docent: Eef Craenen

Vlieg

Gerelateerde events

Zomerafsluiter: Iedereen held(in)! (3+)

i.s.m. Gemeentebestuur Grimbergen, OCMW Grimbergen

| Vandernootpark
zomervakantie Educatie 2019-2020 Podium 2019-2020 Podium Familie Kinderen
Altijd al gedroomd van ‘held(in) voor één dag’? Vandaag zorgen wij ervoor dat je kan glimmen van trots! Via tal van activiteiten beleef je een namiddag vol ‘divaplezier en heldengeweld’ samen met (o)ma of (o)pa. Spelen, zich amuseren en vooral buiten zijn staan op het zomers menu!

Art Nivo

vanaf - | Piereman
Educatie 2019-2020 Educatie Volwassenen
Art Nivo is een beeldend atelier voor volwassenen met een lichte tot matige mentale beperking. Onder begeleiding van een vertrouwde begeleid(st)er van de instelling en een Art Nivobegeleider, ontplooit de groep zich tot een volwaardig onderdeel van het ‘Atelier Beeldende Kunst’.

MuzeWoze

vanaf - | Gemeentelijke Academie Grimbergen
Educatie 2019-2020 Educatie Kinderen
MuzeWoze biedt muzische vorming waarin Muziek en Woord uitgebreid aan bod zullen komen. Gedurende een uurtje per week wordt er samen geëxperimenteerd met noten, ritmes en woorden.