Kinderen Educatie Educatie 2019-2020

Kijk je mee? Doe je mee? Bedenk de gekste vragen en verzin de ongeloofwaardigste antwoorden. Waar begint en stopt een kunstwerk zonder eind? Hoeveel kost een centimetertje kunst? Op welke manier draag je een schilderij? Waar is André... en hoe herken je de Roemeense kunstenaar zonder zijn wit-blauw gestreepte T-shirt aan? Zoek mee naar juiste en foute antwoorden. Fantaseer, teken, schilder, plak en babbel mee over een apart schilderij over/op de schouder van kunstenaar André Cadere. Een schilderij in alle kleuren van de regenboog.

Elke tentoonstelling in Cc Strombeek vormt de aanleiding voor verrassende onderonsjes dicht bij grootse kunstwerken. We dagen je uit om al je zintuigen te gebruiken en een eigen kunstwerk te maken. Deelnemers aan het zaterdagatelier Color Box volgen deze KAAp-workshops sowieso.

Docent: Gerda Debuck

Vlieg

Gerelateerde events

Zwembroek zoek? (3-6j.)

| Box Cc Strombeek
Kinderen Educatie Educatie 2018-2019
Terwijl onze voetjes bengelen in een teiltje water en onze handjes vrolijk plonsen in het nat, luisteren we naar twee verfrissende voorleesverhalen. Daarbij maken we hemelsblauwe afdrukjes op een zwem- of strandtas die je heel de zomer kan gebruiken!
Tickets

Parelmoer! (9-12j.)

| Piereman
Kinderen Educatie Educatie 2018-2019
Vandaag werken we met de kleur "parelmoer” de mysterieuze kleur die we terugvinden aan de binnenkant van een schelp. Misschien heb je ooit wel al eens een juweel gezien, gemaakt uit parelmoer.
Tickets