Volwassenen Educatie Repair Café Anderzijds Educatie 2018-2019

Repair Cafe
Wil jij ook je kapotte spullen een tweede leven geven? En samen bekijken hoe je ze kan herstellen? Dan staan de herstellers, naaisters, ICT’ers etc. van het Repair Café gratis voor jou klaar. Gereedschap en knowhow zijn aanwezig. Eventueel aan te kopen vervangstukken betaal je wel zelf. Of ben jij eerder een handige Harry of Henriëtte en wil je graag mee helpen? Laat het ons weten!
info@repaircafegrimbergen.be

Swishing
Tijdens deze swishing kan je zelf kleding ruilen, tweedehands kledij kopen of verkopen. Er staan DIY-standen en je kapotte stukken kan je gratis laten repareren of pimpen. Wij zorgen voor trendy hapjes, drankjes en een leuke setting. Dit wordt alvast een gezellige fashion day.
Heb jij thuis kleding die je niet meer draagt en die je graag een tweede leven wil geven? Of ben jij creatief in het ontwerpen en maken van juweeltjes , hat bakken van koekjes etc.? Heb jij andere toffe ideeën of wil je graag mee helpen? Laat het ons weten!
nick.isella@ccstrombeek.be

 

 
 

Gerelateerde events

Art Nivo

vanaf - | Piereman
Volwassenen Educatie Educatie 2019-2020
Art Nivo is een beeldend atelier voor volwassenen met een lichte tot matige mentale beperking. Onder begeleiding van een vertrouwde begeleid(st)er van de instelling en een Art Nivobegeleider, ontplooit de groep zich tot een volwaardig onderdeel van het ‘Atelier Beeldende Kunst’.

Atelier Schilderen (najaar)

Beginners & gevorderden

| Piereman
Volwassenen Educatie Educatie 2019-2020
Iedere les onderzoeken we een beeldelement van het schilderen. Dit doen we stap voor stap, aan de hand van een syllabus. Eerst bekijken en onderzoeken we schilderijen en proberen we de technieken uit.