Kinderen Educatie JEF Educatie 2018-2019

Wie denkt dat het platteland een rustige plek is, vergist zich. Elk boerderijdier heeft zijn verhaal te vertellen. De kuikens denken dat ze vossen zijn, en de vos wil een wolf zijn. Tijdens deze workshop animeer je een dier op de boerderij. Is hij/zij boos, of net heel lief? Wat heeft het dier te vertellen? Maak een kort verhaaltje en verfilm het in stop-motion.

Aansluitend op de familiefilm De Grote Boze Vos. Let op, het is de bedoeling dat de deelnemers de film De grote boze vos vooraf hebben bekeken.

Gerelateerde events

Feest met Hoet (3,5-6j.)

| Box Cc Strombeek
Kinderen Educatie Educatie 2018-2019
Als je meteen denkt: “Hiep hiep hoera! Bij een feestje met een hoedje hoort vast en zeker een slokje limonade, een toefje slagroom, een hele hoop cadeautjes en een dikke kus”, dan zit je er een beetje naast.
Tickets

Stad vol dromen (4-6j.)

| Box Cc Strombeek
Kinderen Educatie Educatie 2018-2019
Heb jij er ook altijd van gedroomd je eigen stad te bouwen? In deze tweedaagse decor-workshop worden je gekste dromen werkelijkheid en bouwen we onze eigen reusachtige droomstad in het mini na.
Tickets

Blauwauw! (8-12j.)

| Hemmerechtszaal Cc Strombeek
Kinderen Educatie Educatie 2018-2019
In deze fotografieworkshop richten we ons op de natuur. Al wandelend zoeken en vergelijken we de verschillende planten rondom ons. Vervolgens drukken we af volgens het fotografisch principe ‘blauwdruk’. Je ontdekt wat 'een donkere kamer', 'belichtingstijd' en 'cadrage' betekent. We experimenteren!
Tickets