Kinderen Educatie Educatie 2018-2019

Wie krokusvakantie zegt, zegt carnaval en wie carnaval zegt, zegt FEEST! En dat zul je geweten hebben! Samen experimenteren we met verrassende materialen en technieken om zo tot feestelijke sliertige schilderijen te komen in de allergekste knalkleuren. Marmeren met nagellak op bakpapier, felle prints creëren met DIY-plasticine op natuurlijke basis. Jij bepaalt hier zelf alle geuren en kleuren. Ieder kunstwerk wordt een ‘feest’.

Docent: Eef Craenen

Gerelateerde events

Feest met Hoet (3,5-6j.)

| Box Cc Strombeek
Kinderen Educatie Educatie 2018-2019
Als je meteen denkt: “Hiep hiep hoera! Bij een feestje met een hoedje hoort vast en zeker een slokje limonade, een toefje slagroom, een hele hoop cadeautjes en een dikke kus”, dan zit je er een beetje naast.
Tickets

Stad vol dromen (4-6j.)

| Box Cc Strombeek
Kinderen Educatie Educatie 2018-2019
Heb jij er ook altijd van gedroomd je eigen stad te bouwen? In deze tweedaagse decor-workshop worden je gekste dromen werkelijkheid en bouwen we onze eigen reusachtige droomstad in het mini na.
Tickets

Blauwauw! (8-12j.)

| Hemmerechtszaal Cc Strombeek
Kinderen Educatie Educatie 2018-2019
In deze fotografieworkshop richten we ons op de natuur. Al wandelend zoeken en vergelijken we de verschillende planten rondom ons. Vervolgens drukken we af volgens het fotografisch principe ‘blauwdruk’. Je ontdekt wat 'een donkere kamer', 'belichtingstijd' en 'cadrage' betekent. We experimenteren!
Tickets