Kinderen Educatie Educatie 2018-2019

Als je meteen denkt: “Hiep hiep hoera! Bij een feestje met een hoedje hoort vast en zeker een slokje limonade, een toefje slagroom, een hele hoop cadeautjes en een dikke kus”, dan zit je er een beetje naast. Het wordt namelijk geen gewoon verjaardagsfeestje... voor Piet of Jan met de pet... Neen, ook niet voor Jan met de hoed, maar wel voor Jan Hoet! We spelen met kleuren, lijnen, vlakken, vormen en feestelijke kunstwerken. We tekenen, schilderen, knippen en plakken en daarbij vertellen we avontuurlijke verhalen. En op het einde... eten we heel misschien toch een klein hapje taart in een feesthoet... euhm... hoedje! Joepie!

Docent: Gerda Debuck

Gerelateerde events

Stad vol dromen (4-6j.)

| Box Cc Strombeek
Kinderen Educatie Educatie 2018-2019
Heb jij er ook altijd van gedroomd je eigen stad te bouwen? In deze tweedaagse decor-workshop worden je gekste dromen werkelijkheid en bouwen we onze eigen reusachtige droomstad in het mini na.
Tickets

Blauwauw! (8-12j.)

| Hemmerechtszaal Cc Strombeek
Kinderen Educatie Educatie 2018-2019
In deze fotografieworkshop richten we ons op de natuur. Al wandelend zoeken en vergelijken we de verschillende planten rondom ons. Vervolgens drukken we af volgens het fotografisch principe ‘blauwdruk’. Je ontdekt wat 'een donkere kamer', 'belichtingstijd' en 'cadrage' betekent. We experimenteren!
Tickets