Kinderen Educatie Educatie 2018-2019

Een internaat, een kostschool, maar wel een heel bijzondere... Je moeder zal maar Sneeuwwitje of Roodkapje heten en je vader is Klein Duimpje of de Markies van Carabas. Zij zijn over de hele wereld beroemd en hebben geen tijd voor hun kroost. Ze sturen hun kinderen naar een kostschool: de school van Moeder de Gans. Daar zitten ze dan, elk met hun verhaal en hun probleempjes: angst voor appels, de wens om schoenen te verzamelen of kikkers te kussen. Je kan het zo gek niet bedenken! Maar, wat bevindt er zich achter de hoge muur rond de kostschool? Daar loert een groot geheim... De volwassenen zwijgen in alle talen, maar kinderen zijn nu eenmaal nieuwsgierig.

Ga je mee op zoek naar de geheimen van de kostschool? Waan jezelf een sprookjesfiguur in deze vierdaagse theaterstage. Op het einde van de week tonen we wat we hebben gemaakt!

Docent: Hilde en Monique Maelstaf e.a.

met toonmoment voor familie en vrienden op vr 23/08 om 18u | Cc Strombeek, Soenszaal e.a.

Gerelateerde events

Feest met Hoet (3,5-6j.)

| Box Cc Strombeek
Kinderen Educatie Educatie 2018-2019
Als je meteen denkt: “Hiep hiep hoera! Bij een feestje met een hoedje hoort vast en zeker een slokje limonade, een toefje slagroom, een hele hoop cadeautjes en een dikke kus”, dan zit je er een beetje naast.
Tickets

Stad vol dromen (4-6j.)

| Box Cc Strombeek
Kinderen Educatie Educatie 2018-2019
Heb jij er ook altijd van gedroomd je eigen stad te bouwen? In deze tweedaagse decor-workshop worden je gekste dromen werkelijkheid en bouwen we onze eigen reusachtige droomstad in het mini na.
Tickets

Blauwauw! (8-12j.)

| Hemmerechtszaal Cc Strombeek
Kinderen Educatie Educatie 2018-2019
In deze fotografieworkshop richten we ons op de natuur. Al wandelend zoeken en vergelijken we de verschillende planten rondom ons. Vervolgens drukken we af volgens het fotografisch principe ‘blauwdruk’. Je ontdekt wat 'een donkere kamer', 'belichtingstijd' en 'cadrage' betekent. We experimenteren!
Tickets