Kinderen Educatie Educatie 2018-2019

Een internaat, een kostschool, maar wel een heel bijzondere... Je moeder zal maar Sneeuwwitje of Roodkapje heten en je vader is Klein Duimpje of de Markies van Carabas. Zij zijn over de hele wereld beroemd en hebben geen tijd voor hun kroost. Ze sturen hun kinderen naar een kostschool: de school van Moeder de Gans. Daar zitten ze dan, elk met hun verhaal en hun probleempjes: angst voor appels, de wens om schoenen te verzamelen of kikkers te kussen. Je kan het zo gek niet bedenken! Maar, wat bevindt er zich achter de hoge muur rond de kostschool? Daar loert een groot geheim... De volwassenen zwijgen in alle talen, maar kinderen zijn nu eenmaal nieuwsgierig.

Ga je mee op zoek naar de geheimen van de kostschool? Waan jezelf een sprookjesfiguur in deze vierdaagse theaterstage. Op het einde van de week tonen we wat we hebben gemaakt!

Docent: Hilde en Monique Maelstaf e.a.

met toonmoment voor familie en vrienden op vr 23/08 om 18u | Cc Strombeek, Soenszaal e.a.

Gerelateerde events

Zwembroek zoek? (3-6j.)

| Box Cc Strombeek
Kinderen Educatie Educatie 2018-2019
Terwijl onze voetjes bengelen in een teiltje water en onze handjes vrolijk plonsen in het nat, luisteren we naar twee verfrissende voorleesverhalen. Daarbij maken we hemelsblauwe afdrukjes op een zwem- of strandtas die je heel de zomer kan gebruiken!
Tickets

Parelmoer! (9-12j.)

| Piereman
Kinderen Educatie Educatie 2018-2019
Vandaag werken we met de kleur "parelmoer” de mysterieuze kleur die we terugvinden aan de binnenkant van een schelp. Misschien heb je ooit wel al eens een juweel gezien, gemaakt uit parelmoer.
Tickets