Kinderen Educatie Educatie 2018-2019

We zouden het haast vergeten, maar ook onder zee is er een hele wereld... Een rijke natuur, een prachtig uitzicht, mooie dieren, diverse kleuren, ... Duik mee diep in de blauwe oceaan. Samen fantaseren we over alle mogelijke wezentjes en landschappen die we daar zouden kunnen ontmoeten. We beelden onze ideeën uit in een basreliëf, een beeldhouw methode met een 3-dimensionale voorkant en een vlakke achterkant. We bouwen het op uit klei en gieten het vervolgens af in gips.

Docent: Caroline Ghyssaert en Laure D’hoe

Gerelateerde events

Feest met Hoet (3,5-6j.)

| Box Cc Strombeek
Kinderen Educatie Educatie 2018-2019
Als je meteen denkt: “Hiep hiep hoera! Bij een feestje met een hoedje hoort vast en zeker een slokje limonade, een toefje slagroom, een hele hoop cadeautjes en een dikke kus”, dan zit je er een beetje naast.
Tickets

Stad vol dromen (4-6j.)

| Box Cc Strombeek
Kinderen Educatie Educatie 2018-2019
Heb jij er ook altijd van gedroomd je eigen stad te bouwen? In deze tweedaagse decor-workshop worden je gekste dromen werkelijkheid en bouwen we onze eigen reusachtige droomstad in het mini na.
Tickets

Blauwauw! (8-12j.)

| Hemmerechtszaal Cc Strombeek
Kinderen Educatie Educatie 2018-2019
In deze fotografieworkshop richten we ons op de natuur. Al wandelend zoeken en vergelijken we de verschillende planten rondom ons. Vervolgens drukken we af volgens het fotografisch principe ‘blauwdruk’. Je ontdekt wat 'een donkere kamer', 'belichtingstijd' en 'cadrage' betekent. We experimenteren!
Tickets