Kinderen Educatie Educatie 2018-2019

Tweedaagse vakantiecursus voor creatieve puzzelaars en geduldige knutselaars. Binnenkort moeten er ’s morgens weer opnieuw “bokes” worden gesmeerd voor tijdens het middagmaal op school. Hoeveel neem ik ermee? Wat leg ik erop? Wat kwak ik er tussen? Snij ik mijn boterhammen wel of niet in twee stukken? Iedereen kent of heeft wel iets waar hij tuk op is. En dat verdient een plaatsje op een ludiek boterhammenplankje! Teken je favoriete tekening uit en pixel het na met gekleurde mozaïektegeltjes!

Docent: Gerda Debuck

Gerelateerde events

Feest met Hoet (3,5-6j.)

| Box Cc Strombeek
Kinderen Educatie Educatie 2018-2019
Als je meteen denkt: “Hiep hiep hoera! Bij een feestje met een hoedje hoort vast en zeker een slokje limonade, een toefje slagroom, een hele hoop cadeautjes en een dikke kus”, dan zit je er een beetje naast.
Tickets

Stad vol dromen (4-6j.)

| Box Cc Strombeek
Kinderen Educatie Educatie 2018-2019
Heb jij er ook altijd van gedroomd je eigen stad te bouwen? In deze tweedaagse decor-workshop worden je gekste dromen werkelijkheid en bouwen we onze eigen reusachtige droomstad in het mini na.
Tickets

Blauwauw! (8-12j.)

| Hemmerechtszaal Cc Strombeek
Kinderen Educatie Educatie 2018-2019
In deze fotografieworkshop richten we ons op de natuur. Al wandelend zoeken en vergelijken we de verschillende planten rondom ons. Vervolgens drukken we af volgens het fotografisch principe ‘blauwdruk’. Je ontdekt wat 'een donkere kamer', 'belichtingstijd' en 'cadrage' betekent. We experimenteren!
Tickets