Kinderen Educatie Educatie 2018-2019

Hou je van smullen, tekenen, schrijven en een keertje luidop roepen en tieren? Dan nodigen we je uit op het verjaardagsfeestje van S.M.A.K. Het museum waar Cultuurcentrum Strombeek mee samenwerkt wordt 20 jaar en wij vieren mee! We bouwen een feestje rond een aantal stoffige, nog nooit eerder vertoonde kunstwerken, met bijzondere felicitaties, een zelf bedacht kunstwerkje als geschenkje en taart voor het beste, mooiste, oudste, grootste, grappigste kunstwerkje uit de verzameling kunstwerken die je hier kan zien.

Docent: Gerda Debuck

(N.a.v. de tentoonstelling: Een vertaling van de ene taal naar de andere / Deel I, van 11/01 tot 06/03 in Cultuurcentrum Strombeek)

Gerelateerde events

Feest met Hoet (3,5-6j.)

| Box Cc Strombeek
Kinderen Educatie Educatie 2018-2019
Als je meteen denkt: “Hiep hiep hoera! Bij een feestje met een hoedje hoort vast en zeker een slokje limonade, een toefje slagroom, een hele hoop cadeautjes en een dikke kus”, dan zit je er een beetje naast.
Tickets

Stad vol dromen (4-6j.)

| Box Cc Strombeek
Kinderen Educatie Educatie 2018-2019
Heb jij er ook altijd van gedroomd je eigen stad te bouwen? In deze tweedaagse decor-workshop worden je gekste dromen werkelijkheid en bouwen we onze eigen reusachtige droomstad in het mini na.
Tickets

Blauwauw! (8-12j.)

| Hemmerechtszaal Cc Strombeek
Kinderen Educatie Educatie 2018-2019
In deze fotografieworkshop richten we ons op de natuur. Al wandelend zoeken en vergelijken we de verschillende planten rondom ons. Vervolgens drukken we af volgens het fotografisch principe ‘blauwdruk’. Je ontdekt wat 'een donkere kamer', 'belichtingstijd' en 'cadrage' betekent. We experimenteren!
Tickets