Kinderen Educatie Educatie 2018-2019

Alarm! Soms zie je wel eens een museumdirecteur, tentoonstellingsmaker, kunstverzamelaar of tentoonstellingsbezoeker bibberen en beven omwille van het Kunst-Alarm. Kunstenaars gebruiken de meest vreemde materialen om kunstwerken mee te maken en dat veroorzaakt soms grote en kleine problemen, want niet elk kunstwerk kan je voor eeuwig bewaren… Ben jij koelbloedig? Sla je niet vlug in paniek en heb je de meest gekke ideeën? Kom dan mee nadenken over kunstwerken, een museum of tentoonstelling zonder problemen. Misschien bedenken wij wel de oplossing!

docent: Gerda Debuck

(N.a.v. de tentoonstelling: Een vertaling van de ene taal naar de andere / Deel II, 22/03 tot 22/5 in Cultuurcentrum Strombeek)

Gerelateerde events

Feest met Hoet (3,5-6j.)

| Box Cc Strombeek
Kinderen Educatie Educatie 2018-2019
Als je meteen denkt: “Hiep hiep hoera! Bij een feestje met een hoedje hoort vast en zeker een slokje limonade, een toefje slagroom, een hele hoop cadeautjes en een dikke kus”, dan zit je er een beetje naast.
Tickets

Stad vol dromen (4-6j.)

| Box Cc Strombeek
Kinderen Educatie Educatie 2018-2019
Heb jij er ook altijd van gedroomd je eigen stad te bouwen? In deze tweedaagse decor-workshop worden je gekste dromen werkelijkheid en bouwen we onze eigen reusachtige droomstad in het mini na.
Tickets

Blauwauw! (8-12j.)

| Hemmerechtszaal Cc Strombeek
Kinderen Educatie Educatie 2018-2019
In deze fotografieworkshop richten we ons op de natuur. Al wandelend zoeken en vergelijken we de verschillende planten rondom ons. Vervolgens drukken we af volgens het fotografisch principe ‘blauwdruk’. Je ontdekt wat 'een donkere kamer', 'belichtingstijd' en 'cadrage' betekent. We experimenteren!
Tickets