Kinderen Educatie Educatie 2018-2019

Alarm! Soms zie je wel eens een museumdirecteur, tentoonstellingsmaker, kunstverzamelaar of tentoonstellingsbezoeker bibberen en beven omwille van het Kunst-Alarm. Kunstenaars gebruiken de meest vreemde materialen om kunstwerken mee te maken en dat veroorzaakt soms grote en kleine problemen, want niet elk kunstwerk kan je voor eeuwig bewaren… Ben jij koelbloedig? Sla je niet vlug in paniek en heb je de meest gekke ideeën? Kom dan mee nadenken over kunstwerken, een museum of tentoonstelling zonder problemen. Misschien bedenken wij wel de oplossing!

docent: Gerda Debuck

(N.a.v. de tentoonstelling: Een vertaling van de ene taal naar de andere / Deel II, 22/03 tot 22/5 in Cultuurcentrum Strombeek)

Gerelateerde events

Zwembroek zoek? (3-6j.)

| Box Cc Strombeek
Kinderen Educatie Educatie 2018-2019
Terwijl onze voetjes bengelen in een teiltje water en onze handjes vrolijk plonsen in het nat, luisteren we naar twee verfrissende voorleesverhalen. Daarbij maken we hemelsblauwe afdrukjes op een zwem- of strandtas die je heel de zomer kan gebruiken!
Tickets

Parelmoer! (9-12j.)

| Piereman
Kinderen Educatie Educatie 2018-2019
Vandaag werken we met de kleur "parelmoer” de mysterieuze kleur die we terugvinden aan de binnenkant van een schelp. Misschien heb je ooit wel al eens een juweel gezien, gemaakt uit parelmoer.
Tickets