Kinderen Educatie Educatie 2018-2019

Een openlucht bouw- en uitvinders workshop voor kinderen die van timmeren en gezelschapsspelen houden. Met een gereedschapskist, hout en een likje verf kan je twee dagen meedenken, meebouwen en mee timmeren aan gezelschapsspelen zonder regels voor op het pop-up terras van Zageman & Timmerman. De speelborden verzinnen en maken wij. De spelregels bedenken de voorbijgangers die er een hele zomer lang in openlucht mee kunnen spelen. Noemen ze je wel eens Handige Harry of Henriëtte, Pietje Precies of Jos De Klos? Tijdens deze buiten cursus maakt het helemaal niets uit. Voor iedereen is er een gepast taakje weggelegd.

Docent: Gerda Debuck

Gerelateerde events

Zwembroek zoek? (3-6j.)

| Box Cc Strombeek
Kinderen Educatie Educatie 2018-2019
Terwijl onze voetjes bengelen in een teiltje water en onze handjes vrolijk plonsen in het nat, luisteren we naar twee verfrissende voorleesverhalen. Daarbij maken we hemelsblauwe afdrukjes op een zwem- of strandtas die je heel de zomer kan gebruiken!
Tickets

Parelmoer! (9-12j.)

| Piereman
Kinderen Educatie Educatie 2018-2019
Vandaag werken we met de kleur "parelmoer” de mysterieuze kleur die we terugvinden aan de binnenkant van een schelp. Misschien heb je ooit wel al eens een juweel gezien, gemaakt uit parelmoer.
Tickets