Kinderen Educatie JEF Educatie 2018-2019

Casper en Emma willen geld inzamelen voor het weeshuis. Dit doen ze door theater te maken. Maar wat is dat eigenlijk theater maken? En hoe doe je dat? Stap voor stap ontdekken we de wereld op het podium. We warmen onze stemmen op, dansen op het ritme van de piano en we verzinnen onze eigen verhaaltjes! We laten onze gevoelens de vrije loop. Wie weet speel je binnenkort wel een boze tijger of juist een hele lieve mama of papa? Ter afsluiting kunnen de kleuters na de workshop genieten van de film 'Casper en Emma maken theater'. Misschien lijken onze toneeltjes wel op die van hun....

Docent: Laura Phlips

Gerelateerde events

Feest met Hoet (3,5-6j.)

| Box Cc Strombeek
Kinderen Educatie Educatie 2018-2019
Als je meteen denkt: “Hiep hiep hoera! Bij een feestje met een hoedje hoort vast en zeker een slokje limonade, een toefje slagroom, een hele hoop cadeautjes en een dikke kus”, dan zit je er een beetje naast.
Tickets

Stad vol dromen (4-6j.)

| Box Cc Strombeek
Kinderen Educatie Educatie 2018-2019
Heb jij er ook altijd van gedroomd je eigen stad te bouwen? In deze tweedaagse decor-workshop worden je gekste dromen werkelijkheid en bouwen we onze eigen reusachtige droomstad in het mini na.
Tickets

Blauwauw! (8-12j.)

| Hemmerechtszaal Cc Strombeek
Kinderen Educatie Educatie 2018-2019
In deze fotografieworkshop richten we ons op de natuur. Al wandelend zoeken en vergelijken we de verschillende planten rondom ons. Vervolgens drukken we af volgens het fotografisch principe ‘blauwdruk’. Je ontdekt wat 'een donkere kamer', 'belichtingstijd' en 'cadrage' betekent. We experimenteren!
Tickets