Dans Podium Podium 2018-2019

I PUT A SPELL ON YOU is een performance over remmingen van buitenaf, die de notie van een eigen zelf tegenover totalitaire autoriteit plaatst. Drie individuen zitten vast in een ruimte waar de aanwezigheid van een hoogste waarnemer onvermijdelijk is. Hun fragiele lichamen zijn elke notie van privacy kwijt, en bevinden zich in een constante staat van zelfdiscipline. Hoewel ze geen contact kunnen hebben of kunnen zeggen wat ze willen, zoeken ze samen een oplossing voor de situatie. 

Ehsan Hemat (Iran, 1980) begon zijn carrière als acteur in Shiraz/Iran maar richtte al snel zijn aandacht op de dansontwikkelingen buiten Iran. Hij performde in Human Writes van William Forsythe tijdens Kunstenfestivaldesarts 2007 en sindsdien opereert hij zowel in België als in zijn thuisland Iran. I PUT A SPELL ON YOU is zijn eerste ervaring als maker.

 

Choreografie: Ehsan Hemat – Performance: Gilles Polet, Mostafa Shabkhan, Yumi Osanai – Geluid: Roeland Luyten – Decor en licht: Helmut Van den Meersschaut, Ehsan Hemat – Drone-operator: Ugo Dehaes – Kostuums: Sasa Kovacevic – tekst: Yasen Vasilev – Video: Maarten Van Vooren – Productie: Isabelle Vander Stockt – Ontwikkeld in Co-laBo – met de steun van: de Vlaamse Gemeenschap, d e t h e a t e r m a k e r, workspacebrussels/ Life long burning 

Gerelateerde events

Kalf! (6+)

ZAAM: Dimitri Leue & Anastassya Savitsky

| Schouwburg Cc Strombeek
Familie Theater Dans Podium Podium 2018-2019
De boer zette een deur open en toen zag Koetje Kalf voor het eerst kleuren. De hemelsblauwe hemel. Het grasgroene gras. De één wil het verhaal vertellen van Koetje Kalf. Het echte verhaal. De ander voelt meer voor een sprookje. Een geslaagde mix van straf theater, hippe muziek en heerlijke dans.
Tickets

Go figure out yourself

Ultima Vez / Wim Vandekeybus

| Westrand (Feestzaal)
puBLIK Dans Podium Podium 2018-2019
Waar liggen de grenzen tussen publiek en performers? Een host en zijn gevolg nemen je mee naar het cabaret der vragen waarbij Go Figure Out Yourself voorlopig als enig mogelijke antwoord geldt. Het tempo ligt hoog. Interactie is onvermijdelijk.
Tickets