Dans Podium Podium 2018-2019

'I Put a Spell On You' is een dansvoorstelling over onze notie van privacy in verhouding tot de autoriteiten. Die halen vaak hun macht/kracht uit het observeren van mensen vanuit een verborgen positie. De drone die tijdens de voorstelling over het podium cirkelt, maakt dat de dansers met hun fragiele lichamen elke zweem van privacy verliezen. De Iraanse acteur en choreograaf Ehsan Hemat werkte eerder al samen met o.m. William Forsythe, Felix van Groeningen, Mokhallad Rasem en David Zambrano.

Choreografie: Tiéréma Koama – Dans: Ilaria Orlandini, Mohamed Boujarra, Elise Bruyere, Francesca Sarraullo, Tiéréma Koama – Geluid, muziek, video en scenografie: Alex Cepile – Licht: Charles Hoebanx
Coproductie: workspacebrussels – Met de steun van: Globe Aroma, Ultima Vez, Brigittines

Gerelateerde events

Never Walk Alone #5: An Be Taa Mi

Tiéréma Koama (BF/BE)

| Cc Strombeek
Wijde Wereld Weken Dans Podium Podium 2018-2019
'An Be Taa Mi' is een voorstelling voor vijf dansers uit verschillende hoeken van de wereld. Choreograaf Tiéréma Koama verhuisde enkele jaren geleden van Burkina Faso naar België. Hij kijkt met kritische blik naar onze wereld, die hij ziet als een plek waar de solidariteit afbrokkelt.
Tickets

Kalf! (6+)

ZAAM: Dimitri Leue & Anastassya Savitsky

| Schouwburg Cc Strombeek
Familie Theater Dans Podium Podium 2018-2019
De boer zette een deur open en toen zag Koetje Kalf voor het eerst kleuren. De hemelsblauwe hemel. Het grasgroene gras. De één wil het verhaal vertellen van Koetje Kalf. Het echte verhaal. De ander voelt meer voor een sprookje. Een geslaagde mix van straf theater, hippe muziek en heerlijke dans.
Tickets