Familie Animatie Circus Podium Podium 2018-2019

De Sinterklaashappening is terug! Deze namiddag staat helemaal in het teken van de S van Sinterklaas. Tal van S-workshops, S-animaties en lekkerS om van te proeven.
Als kers op de taart beleef je een spannend circusavontuur tijdens ‘Villa Verdraaid’, een magische voorstelling waarin tafels dansen, hoedjes vliegen en kegels op de vlucht gaan. Kies voor Villa Verdraaid om 14u of 16u, voor of na kan je je met het hele gezin uitleven in de vele S-animaties, krijg je een S-cadeautje, S-vieruurtje en breng je een bezoekje aan de Goede Sint. Het ticket voor Villa Verdraaid geeft recht op een hele namiddag S-plezier tijdens de Sinterklaashappening! Nu maar hopen dat Hij komt :-) ! Ssssssinterklaaskapoentje…

Vlieg

Gerelateerde events

Zomerafsluiter: Iedereen held(in)! (3+)

i.s.m. Gemeentebestuur Grimbergen, OCMW Grimbergen

| Vandernootpark
Kinderen Familie Podium Podium 2019-2020 Educatie 2019-2020
Altijd al gedroomd van ‘held(in) voor één dag’? Vandaag zorgen wij ervoor dat je kan glimmen van trots! Via tal van activiteiten beleef je een namiddag vol ‘divaplezier en heldengeweld’ samen met (o)ma of (o)pa. Spelen, zich amuseren en vooral buiten zijn staan op het zomers menu!

Binti (8+)

Filmfratsen

| Schouwburg Cc Strombeek
Familie Podium Podium 2019-2020 Film
Tijdens het nieuwe concept ‘Filmfratsen’ op zondag, trakteren we het jonge volkje op een experimenteerlab rond film & multimedia gevolgd door een avontuurlijke, eigenzinnige of gewoon supergoede film voor het hele gezin. We trappen ‘filmfratsen’ af met de bejubelde Vlaamse jeugdfilm ‘Binti' (8+).