Familie Animatie Circus Podium Podium 2018-2019

De Sinterklaashappening is terug! Deze namiddag staat helemaal in het teken van de S van Sinterklaas. Tal van S-workshops, S-animaties en lekkerS om van te proeven.
Als kers op de taart beleef je een spannend circusavontuur tijdens ‘Villa Verdraaid’, een magische voorstelling waarin tafels dansen, hoedjes vliegen en kegels op de vlucht gaan. Kies voor Villa Verdraaid om 14u of 16u, voor of na kan je je met het hele gezin uitleven in de vele S-animaties, krijg je een S-cadeautje, S-vieruurtje en breng je een bezoekje aan de Goede Sint. Het ticket voor Villa Verdraaid geeft recht op een hele namiddag S-plezier tijdens de Sinterklaashappening! Nu maar hopen dat Hij komt :-) ! Ssssssinterklaaskapoentje…

Vlieg

Gerelateerde events

Sol bémol (6+)

D'irque & fien

| Schouwburg Cc Strombeek
Familie Muziek Humor Circus Podium Podium 2018-2019
‘Sol Bémol’ is een bijzonder duet tussen pianist en circusartiest, waarbij zelfs de piano een acrobatische rol speelt. Een verrassende trip vol uitdagingen! ‘Sol Bémol’ is een heerlijke voorstelling waarbij machinisten kranen, katrollen en zelfs de artiesten manipuleren. Een streling voor oog & oor.
Tickets

Craquelé (8+)

Studio Orka en hetpaleis

| Sint-Rochuskerk
Familie Theater Podium Podium 2018-2019
Ingesloten tussen dikke muren en omringd door verweerde schilderijen vertelt Studio Orka het levensverhaal van een opgroeiende jongen en alles om hem heen. Vergeten flarden, wilde herinneringen en stoutmoedige dromen, momenten die bepalen wie we nu zijn of nooit mochten worden. Gespeeld in een kerk.
Tickets