Familie Animatie Circus Podium Podium 2018-2019

De Sinterklaashappening is terug! Deze namiddag staat helemaal in het teken van de S van Sinterklaas. Tal van S-workshops, S-animaties en lekkerS om van te proeven.
Als kers op de taart beleef je een spannend circusavontuur tijdens ‘Villa Verdraaid’, een magische voorstelling waarin tafels dansen, hoedjes vliegen en kegels op de vlucht gaan. Kies voor Villa Verdraaid om 14u of 16u, voor of na kan je je met het hele gezin uitleven in de vele S-animaties, krijg je een S-cadeautje, S-vieruurtje en breng je een bezoekje aan de Goede Sint. Het ticket voor Villa Verdraaid geeft recht op een hele namiddag S-plezier tijdens de Sinterklaashappening! Nu maar hopen dat Hij komt :-) ! Ssssssinterklaaskapoentje…

Vlieg

Gerelateerde events

Bos Op Stelten (3-12j.)

Familiefestival: Magische mysteries

| Prinsenbos
Familie Animatie Festival Podium Podium 2018-2019
Bos Op Stelten staat opnieuw garant voor een feeëriek cultuurfestival op een groene locatie in hartje Grimbergen. Het Prinsenbos is die dag dé place to be voor gezinnen om op ontdekking te trekken langs tal van magische figuren en mysterieuze acts, workshops en animaties.

Kalf! (6+)

ZAAM: Dimitri Leue & Anastassya Savitsky

| Schouwburg Cc Strombeek
Familie Theater Dans Podium Podium 2018-2019
De boer zette een deur open en toen zag Koetje Kalf voor het eerst kleuren. De hemelsblauwe hemel. Het grasgroene gras. De één wil het verhaal vertellen van Koetje Kalf. Het echte verhaal. De ander voelt meer voor een sprookje. Een geslaagde mix van straf theater, hippe muziek en heerlijke dans.
Tickets