Theater Podium Podium 2018-2019


VOORSTELLINGEN IN WESTRAND

Tot december nemen we de tijd. Tijd om jong talent te zoeken, masterproeven te ontdekken, festivalselecties te prospecteren. De Nomaden van Theater Aan Zee bijvoorbeeld. Dan kiezen we, puzzelen en onderhandelen we om een fijne, interessante, passionele avond te presenteren vol makers van de toekomst. Een ongeremd ratjetoe van theater, film, muziek, dans, performance of onbenoembare hybride podiumkunsten. In januari of februari maken we bekend welke verse vissen we in ons talentennet geschept hebben. Welke Nieuwe Maatjes jij dus mag verwachten op dit minifestival.


Wacht niet tot dan, haal de avonturier in jezelf naar boven en koop nu je ticket. Geef jong talent mee een podiumkans.


Gerelateerde events

Gesprek met de regen

Het nieuwstedelijk

| CC Strombeek - Schouwburg
Theater Podium Podium 2018-2019
Een man en een vrouw verliezen hun dochter. Haar dood brengt hun leven tot stilstand. Tot de vrouw het aanbod krijgt om CEO te worden van een wereldspeler in de nanotechnologie in Singapore. Terwijl zijn vrouw lange dagen werkt, trekt de man de stad in. In de moessonregen herkent hij zijn dochter...
Tickets

Total Reset

Anke Jochems

| Westrand Dilbeek
Theater Podium Podium 2018-2019
Een vrouw die telkens weer op dezelfde mannen valt, is klaar om haar patronen te doorbreken. Een muzikaal en woordelijk onderzoek naar blinde vlekken, mentale schema’s en noodlottige scenario’s. Het resultaat is zowel grappig als bizar, naar de strot grijpend en eerlijk.
Tickets