Podium 2018-2019 Podium Klassiek

Kamiel D’Hooghe, organist van de abdijkerk van Grimbergen, wordt 90 jaar en blikt in het programma ‘Nun danket...’ terug op verschillende componisten die een belangrijke rol hebben gespeeld in zijn muzikale carrière. Op het hoofdorgel zal muziek van de grootmeester Johann Sebastian Bach klinken, 15 jaar na de inhuldiging van dit indrukwekkend, groot klinkend  instrument met Nederlands-Duitse stijlkenmerken. Van veel recentere data zijn de werken van André Laporte, Jan Van Landeghem, Vic Nees, Jaak Nikolaas Lemmens en Flor Peeters. Deze laatsten werpen bovendien een blik op de muzikale band tussen Grimbergen en Mechelen in de 19e en 20ste eeuw.

Gerelateerde events

Arumbo

Zomers Pop-Upterras

| Cc Strombeek
Podium 2018-2019 Podium Muziek Pop-upterras
De Brusselse muziekgroep Arumbo, bestaande uit 7 muzikanten, speelt voornamelijk fusion, wereldmuziek en rumba. Op 28 juni op het terras van Cc Strombeek!

Ocean Wells

Zomers Pop-Upterras

| Cc Strombeek
Podium 2018-2019 Podium Muziek Pop-upterras
Ocean Wells is een indie-rockband met Vlaams-Brabantse roots. Vette drums, een grommende bas, stevige gitaren en een vleugje synthesizer dragen catchy melodieën die in ieders hoofd blijven plakken