Kinderen Educatie JEF Seizoen 2017-2018

In de film ZOOks (vertoning op zo 11/02 om 10.30u en op 13/02 om 16u) leven de mensen in een stad zonder natuur. Probeer je dat eens even in te beelden! Wat met de bomen, de bloemen, het speelveld, de groentetuin, de eekhoorns en de vogels? In een leerrijke, maar natuurlijk ook superleuke workshop van de WWF-Rangerclub onderzoeken we waarom de natuur zo belangrijk is.

Wat levert de natuur ons allemaal? Kunnen we leven zonder natuur? We staan ook stil bij een aantal bedreigingen voor de natuur en gaan samen op zoek naar oplossingen. De WWF-Rangerclub is de club voor jonge natuurfans van natuurbeschermingsorganisatie WWF. Als je wil kan je aansluitend de fim ZOOks bijwonen.

n.a.v. de familiefilm ZOOks, maar inschrijven kan ook los van deze film

Combiprijs workshop + film ZOOKs = €12 (te reserveren via de film www.ccstrombeek.be/zooks voor de vertoning van 11/02 of via www.ccstrombeek.be/zooks2 voor de vertoning van 13/02)

Vlieg

Gerelateerde events

Stencil me! (3,5-6j.)

| Box Cc Strombeek
Kinderen Educatie Seizoen 2017-2018
Als ik kon, als ik mag, dan zou ik een groot blad, de volledige vloer, de hele stoep of speelplaats van links naar rechts van onder tot boven willen inkleuren. Kom dan zeker mee tekenen, stempelen, stencilen en spelen.
Tickets