Volwassenen Educatie Seizoen 2017-2018

In het voorjaar van 2016 verscheen het boek ‘Iedereen smartphonefotograaf' van de enthousiaste en gepassioneerde fotografe Vicky Bogaert. Midden november 2017 kwam ze met een nieuwe editie: ‘De Phonefotograaf’.

Vicky leert je hoe je met je smartphone perfecte foto's kan maken! Maak je geen zorgen over de technische kant van de fotografie, want een goede foto maak je op de eerste plaats met je oog en dan pas met je camera.

Aan de hand van korte opdrachtjes - geïnspireerd door snapshotfotografen van vroeger en nu - leert Vicky je betere composities te maken en een eigen beeldstijl te ontwikkelen. Ze toont je ook hoe je die creatieve kiekjes met de wereld kunt delen. Want de beste camera, is de camera die je altijd bij je hebt.

Meebrengen: Een lunchpakket, je smartphone en lader.

docent: Vicky Bogaert

Gerelateerde events

Art Nivo

vanaf - | Piereman
Volwassenen Educatie Educatie 2018-2019
Art Nivo is een beeldend atelier voor volwassenen met een lichte tot matige mentale beperking. Onder begeleiding van een vertrouwde begeleid(st)er van de instelling en een Art Nivobegeleider, ontplooit de groep zich tot een volwaardig onderdeel van het ‘Atelier Beeldende Kunst’.