Volwassenen Educatie Seizoen 2017-2018

Deze workshop is enkel bedoeld voor mensen die eerder al een workshop zeefdruk volgden bij Arch’educ.

Volgde je eerder al de basiscursus zeefdruk? En wil je graag je eigen ontwerpen komen drukken? Dan organiseren we speciaal voor jou een terugkomdag waarop je je films of ontwerpen kan binnenbrengen of produceren. Die films of ontwerpen brengen we dan naar Stéphanie, die ze in haar atelier op een zeef zet.

Eén geprepareerde zeef is in de prijs inbegrepen. Wie meer plaats nodig heeft, betaalt extra per zeef (ongeveer €20/zeef).

Praktisch: Je werkt in duo’s en dus kan je ook als duo inschrijven. In het andere geval worden de duo’s ter plekke samengesteld, omdat je als beginnende zeefdrukker vaak handen tekort komt. Ieder persoonlijk ontwerp komt aan bod. Je drukt beurtelings. Alle praktische info wordt je vooraf toegestuurd.

Meebrengen: een schort of kledij die vuil mag worden,  lunchpakket

docent: Stéphanie Besard

Gerelateerde events

Art Nivo

vanaf - | Piereman
Volwassenen Educatie Educatie 2018-2019
Art Nivo is een beeldend atelier voor volwassenen met een lichte tot matige mentale beperking. Onder begeleiding van een vertrouwde begeleid(st)er van de instelling en een Art Nivobegeleider, ontplooit de groep zich tot een volwaardig onderdeel van het ‘Atelier Beeldende Kunst’.