Film Seizoen 2016-2017

DRIES brengt een intiem en fascinerend portret van de Vlaamse modeontwerper Dries Van Noten wiens stijl wordt gekenmerkt door warme kleuren, exquise prints en rijke borduursels. Als één van de laatste onafhankelijke modeontwerpers bekleedt hij een unieke positie in het modelandschap. Hij staat al 25 jaar aan de top en heel wat van zijn collecties zijn iconisch te noemen. Van Noten zelf is bekend om zijn soberheid en zijn bescheidenheid, je zal hem niet vaak zien op modefeestjes en hij geeft amper interviews. Voor het eerst laat hij een camera toe in zijn professionele en persoonlijke leven; regisseur Reiner Holzemer volgde Dries Van Noten een jaar lang langsheen de creatie van 4 collecties.

Bekijk de trailer

Gerelateerde events

Retour en Bourgogne

Ce qui nous lie

| Schouwburg Cc Strombeek
Film Seizoen 2017-2018
Cédric Klapisch, de César-winnende regisseur die ons jarenlang entertainde met de trilogie van L’auberge espagnole, Les poupées russes en Casse-tête chinois, neemt ons met zijn nieuwste film twee uurtjes mee op vakantie naar de Bourgogne vanuit onze cinemazetel.
Tickets

Bram Fischer

| Schouwburg Cc Strombeek
Film Seizoen 2017-2018
In Bram Fischer is het levensverhaal van de advocaat die Nelson Mandela verdedigde in een spannende thrillervorm gegoten.
Tickets

Un beau soleil intérieur

FFG On Tour #4

| Schouwburg Cc Strombeek
Film Seizoen 2017-2018
Elke derde dinsdag van de maand selecteert Film Fest Gent een kwaliteitsfilm die On Tour in avant-première getoond wordt. Isabelle (Juliette Binoche), een gescheiden moeder met één kind, is op zoek naar haar ware liefde. Nieuwe samenwerking van Binoche met Chocolat-regisseur Claire Denis.
Tickets