Humor Podium Seizoen 2017-2018

Na het opzienbarend succes van zijn vorige soloprogramma’s  is het onmogelijk om ongevoelig te blijven voor de verhalen die Wim Helsen brengt. Voor zijn vijfde solovoorstelling legde deze meester-verteller zijn oor te luisteren bij uw binnenste. Hij luisterde naar uw eenzaamste gedachten, uw meest verborgen pijn en uw diepste angsten. Kent hij die dan? Ja hoor.

‘Er wordt naar u geluisterd’ ging op 1 december 2016 in première in Amsterdam en tourde daarna een seizoen in Nederland. Nu is ze klaar voor Vlaanderen. Eerdere voorstellingen van Wim werden bekroond met de Neerlands Hoop prijs en de Poelifinario, de prijs voor de meest indrukwekkende cabaretvoorstelling in Nederland van dat theaterseizoen.

 

“De gekte van Helsen excelleert.” - NRC

“Uniek en absurdistisch.” - Telegraaf

Grandioze acteur. Superieur.” - Parool

Wim in absolute topvorm.“ - Volkskrant

Een grootse theatergebeurtenis.” - Elsevier


Tekst en spel: Wim Helsen | Coaching: Johan Petit en Els Dejonghe | Techniek: Joris Pesic | Foto: Johan Jacobs | Ontwerp: Robert Muda Van Hamel

Gerelateerde events

Schoft (herneming)

Kommil Foo

| Schouwburg Cc Strombeek
Humor Podium Seizoen 2017-2018
Het is het leven zelf dat een klein schoftje is… het slaat, zalft, schuurt en het ergst van al: het eindigt. In deze productie diept Kommil Foo zijn unieke en persoonlijke stijl verder uit: hilarisch en ontroerend tegelijk. Virtuoos gemusiceerd, loepzuiver gezongen, fysiek en stomend verteld.
Tickets

Wachten op Do Groot

Frivole Framboos

| Schouwburg Cc Strombeek
Humor Podium Seizoen 2017-2018
Bariton Peter Hens en toetsenfluisteraar Bart Van Caenegem van de Frivole Framboos gaan in hun nieuwe voorstelling op zoek naar die ene oermelodie waaruit alles - de gehele muziekgeschiedenis - is ontstaan. ‘Wachten op Do Groot’ is het wachten meer dan waard.
laatste plaatsen

Ada/Ava

Manual Cinema

| Schouwburg Cc Strombeek
Familie Humor Podium Seizoen 2017-2018
Dit collectief van kunstenaars uit verschillende disciplines tovert sprookjesachtige beelden op en vóór het scherm. Want in plaats van hun ingenieuze trucs, poppen en spelers te verbergen, laten de makers van Manual Cinema gewoon zien wat ze doen.
Tickets