Humor Podium Seizoen 2017-2018

Na het opzienbarend succes van zijn vorige soloprogramma’s  is het onmogelijk om ongevoelig te blijven voor de verhalen die Wim Helsen brengt. Voor zijn vijfde solovoorstelling legde deze meester-verteller zijn oor te luisteren bij uw binnenste. Hij luisterde naar uw eenzaamste gedachten, uw meest verborgen pijn en uw diepste angsten. Kent hij die dan? Ja hoor.

‘Er wordt naar u geluisterd’ ging op 1 december 2016 in première in Amsterdam en tourde daarna een seizoen in Nederland. Nu is ze klaar voor Vlaanderen. Eerdere voorstellingen van Wim werden bekroond met de Neerlands Hoop prijs en de Poelifinario, de prijs voor de meest indrukwekkende cabaretvoorstelling in Nederland van dat theaterseizoen.

 

“De gekte van Helsen excelleert.” - NRC

“Uniek en absurdistisch.” - Telegraaf

Grandioze acteur. Superieur.” - Parool

Wim in absolute topvorm.“ - Volkskrant

Een grootse theatergebeurtenis.” - Elsevier


Tekst en spel: Wim Helsen | Coaching: Johan Petit en Els Dejonghe | Techniek: Joris Pesic | Foto: Johan Jacobs | Ontwerp: Robert Muda Van Hamel

Gerelateerde events

Comedy Night Kanaalfeesten

Steven Mahieu,Nigel Williams,MC Harald Scheerlinck

| Feesttent Humbeek-Sas
Humor Stand-up Podium Seizoen 2017-2018
Tijdens de Kanaalfeesten Humbeek trakteren wij jullie graag op een Comedy Night. Place to be? Feesttent Kanaalfeesten Humbeek Sas. Line-up? MC Harald Scheerlinck, Steven Mahieu en Nigel Williams.
Tickets

Bas Birker

Je moeder

| Schouwburg Cc Strombeek
Humor Cabaret Podium Podium 2018-2019
Zeven jaar geleden ruilde Bas Birker Nederland in voor Antwerpen. Hij leerde er de vrouw van zijn leven kennen en samen kregen ze een dochter. Hij doet er alles aan om zich in te burgeren, maar toch weet hij: “Ik zal altijd die Hollander blijven.” In ‘Je Moeder’ grapt hij over de Vlamingen.
Tickets

Raf Walschaerts

Biecht

| Schouwburg Cc Strombeek
Humor Cabaret Podium Podium 2018-2019
Al 31 jaar vormt hij samen met zijn broer Kommil Foo. Nu staat Raf Walschaerts nog eens alleen op het podium. Een gitaar, een piano, een handvol songs en sterke verhalen, meer heeft hij niet nodig. Biecht, soms hilarisch en absurd, dan weer verrassend scherp. In elk geval altijd ontroerend eerlijk.
Tickets