Theater Podium Seizoen 2017-2018

PREMIERE

Energiek, krachtig en poëtisch danstheater.

Een voorstelling over hoe we communiceren. Telefoon, internet, sms, app, skype… We denken dicht bij de ander te zijn, maar staan meer dan ooit ver af van persoonlijk/intiem contact.

Mieke Laureys en Helder Seabra tasten samen het fysieke en mentale kunnen af. Mieke Laureys (Leporello, Abattoir Fermé,) gaat in haar werk steeds op zoek naar een beeldtaal die ze verder tracht uit te puren. Helder Seabra (HelKa, Eastman, Sidi Larbi Cherkaoui, Ultima Vez) brengt telkens opnieuw rauwheid, energie en emotie op het podium. De live muziek balanceert, net als de voorstelling, tussen ruwheid en poëzie. Gebracht door Nele De Gussem en Stijn Van Marsenille, die eerder al schitterden in het werk van Seabra.

Na de succesvolle voorstellingen ‘When The Birds Fly Low The Wind Will Blow’, ‘In Absentia’ en ‘LORE’ brengen deze vier inspirerende performers jou een energieke, dramatisch krachtige en poëtische voorstelling.

Gerelateerde events

Europa in de herfst

Theater Malpertuis

| Schouwburg Cc Strombeek
Theater Podium Seizoen 2017-2018
Het is onrustig in de wereld. Zeven jonge acteurs met een diverse achtergrond verdiepen zich in de actualiteit en zoeken naar antwoorden. Door zichzelf en anderen vragen te stellen. Maar ook door te spelen. Want waar de theorie tekort schiet, kan het toneelspelen verhelderend werken...
Tickets

Tips & Tricks

Sarah Eisa & Anouk Sturtewagen

| Westrand Dilbeek
Theater Podium Seizoen 2017-2018
Wat doet verhuizen met een mens? Ontwapenende filosofische zoektocht naar thuis, boordevol levenswijsheid, humor en praktische tips.
Tickets

Doek

Daan Hugaert en Katelijne Verbeke

| Westrand Dilbeek
Theater Podium Seizoen 2017-2018
Twee topacteurs in een spitante komedie met uitermate scherpe en geestige tekst van Maria Goos (Cloaca), bekroond met de AVRO Toneelpublieksprijs.
Tickets