Theater Podium Seizoen 2017-2018

GEANNULLEERD

Obscura, dat in Cultuurcentrum Strombeek in première zou gaan, ontvving jamer genoeg niet de voor het project absoluut noodzakelijke subsidie. Het gezelschap is daardoor genoodzaakt om de productie te annuleren.

De voorstelling wordt vervangen door een andere theatervoorstelling. We nodigen Anke Jochems uit met haar felgesmaakte afstudeerproject ‘Alone with Everybody’. Suzanne Grotenhuis (De Nwe Tijd, Circuit X) coachte deze grappige, ontroerende en muzikale vertelling. Anke zal volgend seizoen één van de makers zijn die in kader van Eigen Kweek een nieuwe productie maakt met steun van 6 Vlaams-Brabantse cultuurcentra. Een unieke kans dus om haar werk te leren kennen!

Meer info vind je hier


.

Gerelateerde events

Sue me Modderfokker

SKaGEN/Mathijs F Scheepers

| CC Strombeek - Schouwburg
Theater Podium Podium 2018-2019
Na ‘Survival of the Fittest’ en ‘Garmisch-Partenkirchen’ kruipt Mathijs F Scheepers met grote graagte wederom solo op de planken, bijgestaan door muzikant Tim Clément. Met ‘SUE ME MODDERFOKKER’ tackelt hij zijn verlangen naar wraak.
Tickets

King Lear

Toneelgroep Maastricht

| Westrand - Dilbeek
Theater Podium Podium 2018-2019
Niet te missen klassieker, bol van gekonkel, verraad, onrecht, verderf en doortrapte intriges, maar ook van klaterende taal. Met Dirk Roofthooft, Huub Stapel e.a.
Tickets

Pieter Embrechts

A Street Concert*** Gezongen Portretten op Doek

| Schouwburg Cc Strombeek
Wijde Wereld Weken Muziek Theater Podium Podium 2018-2019
Pieter Embrechts interviewde zijn buren in de Turnhoutsebaan (Antwerpen). Het resultaat van alle interviews is een indringende muziektheatervoorstelling waarin de verhalen verteld worden via songs en filmische portretten. Een kruisbestuiving van cinema, docu, muziek en theater.
Tickets