MiXXit (jongeren) Muziek Pop / Rock Podium Seizoen 2016-2017 Pop-upterras
Ambraz Bambi
 
De groep vond haar oorsprong een vijftiental jaar geleden, toen enkele vrije-tijdsmuzikanten het wel zagen zitten om de musical van de basisschool van Sint-Brixius-Rode live te begeleiden met een country programma. Het vuur zat er in, en na dit eerste project bleven de muzikanten verder repeteren. De country werd al snel geruild voor een coverrepertoire met meer rock en blues invloed, onder het motto "als we er maar plezier aan beleven".
 
In 2012 kwam de vraag om de Retro-TD van Chiro Westrode muzikaal te openen. Om die uitdaging aan te gaan, werd de groep serieus verruimd, en kwamen bevriende muzikanten (allemaal mensen van en rond Meise) de sound en het repertoire stevig uitbreiden; 'Ambraz Bambi' was geboren. 

De toen nog negenkoppige formatie werkte nog aan verschillende projecten, en kwam in variabele bezettingen naar buiten. Eind maart 2014 stond de groep op de planken in de Ceciliazaal in Wolvertem, met een nieuwe zangeres, Kaat. 

Ambraz Bambi brengt een waaier van covers, in een 6- of 7-koppige bezetting. De blues of rock zijn nooit ver weg, maar ook liefhebbers van gekende en minder gekende covers komen zeker aan hun trekken. 

Anderhalf uur (B)ambiance verzekerd ! 

Gerelateerde events

Strombeek Feest met Nico Morano / Borealis / Dan Dough / Don Zertos / Jenstar

Pop-upterras

| Cc Strombeek
Pop-upterras Projecten MiXXit (jongeren) Muziek Pop / Rock Podium Seizoen 2016-2017
Op zaterdag 10 juni zullen er verspreid over heel de gemeente verschillende activiteiten plaatsvinden. Heel Strombeek viert die dag feest! Ook wij als cultuurcentrum doen hieraan mee. Net als vorig jaar zullen er opnieuw dj’s van wereldniveau het beste van zichzelf geven op ons pop-upterras.