Pop-upterras MiXXit (jongeren) Pop / Rock Podium Seizoen 2016-2017
! Om 20u spelen ze al een kleine akoestische set in de exporuimte voor de opening van de Biënnale 'Kunst uit Grimbergen'. 
 
De groep vond haar oorsprong een vijftiental jaar geleden, toen enkele vrije-tijdsmuzikanten het wel zagen zitten om de musical van de basisschool van Sint-Brixius-Rode live te begeleiden met een country programma. Het vuur zat er in, en na dit eerste project bleven de muzikanten verder repeteren. De country werd al snel geruild voor een coverrepertoire met meer rock en blues invloed, onder het motto "als we er maar plezier aan beleven".
 
In 2012 kwam de vraag om de Retro-TD van Chiro Westrode muzikaal te openen. Om die uitdaging aan te gaan, werd de groep serieus verruimd, en kwamen bevriende muzikanten (allemaal mensen van en rond Meise) de sound en het repertoire stevig uitbreiden; 'Ambraz Bambi' was geboren. 

De toen nog negenkoppige formatie werkte nog aan verschillende projecten, en kwam in variabele bezettingen naar buiten. Eind maart 2014 stond de groep op de planken in de Ceciliazaal in Wolvertem, met een nieuwe zangeres, Kaat. 

Ambraz Bambi brengt een waaier van covers, in een 6- of 7-koppige bezetting. De blues of rock zijn nooit ver weg, maar ook liefhebbers van gekende en minder gekende covers komen zeker aan hun trekken. 

Anderhalf uur (B)ambiance verzekerd ! 

Gerelateerde events

Beatsforbeaches

Pop-upterras

| Cc Strombeek
Pop-upterras Anderzijds MiXXit (jongeren) Pop / Rock Podium
Beatsforbeaches is de gloednieuwe nom de plume van 54Kolaktiv-lid Baptist Bosmans. Met ‘My Purple Town’ bracht de Brusselse producer en dj al een bijzonder eclectisch debuut uit vol hiphop, caribean en dancehall. Je hoort zwoele beats en sferische sounds, geschikt voor schaars verlichte clubs en zo

Bardman (Live)

Pop-upterras

| Cc Strombeek
Pop-upterras MiXXit (jongeren) Pop / Rock Podium Seizoen 2017-2018
Het genre dat gebracht wordt is "garagekleinkunst": een mengelmoes van chanson, pop en blues. Bardman brengt dit genre in het Nederlands. Bardman nam ook al twee demo-cd’s op, "Goesting" en "Rodepoort 67", en ze speelden in 2016 met succes op de "acoustic stage" van Suikerrock.