Pop-upterras MiXXit (jongeren) Pop / Rock Podium Seizoen 2016-2017

Okkupeerder

Okkupeerder is een Gents hiphop collectief dat ontstaan is rond drummer Jan Heirman. In Gent kwam hij in contact met muzikanten die zijn passie delen. Hun muziek wordt door Shockproof van teksten voorzien. Na het ontdekken van J Dilla en Madlib gebruikt Okkupeerder een organische aanpak van grooves en ritmes in combinatie met invloeden die ver buiten de oevers van de hiphop treden.

Cage

Vrouwelijke mc's worden maar al te weinig vertegenwoordigd. Gewapend met een diepere boodschap en frisse woordkunst legt Cage de vinger op de wonde. Haar stijl is er één van zelfreflectie! Met zweverige hiphop beats en een boodschap zet deze mc uit de Brusselse Noordrand de luisteraar aan tot denken.

Gerelateerde events

Beatsforbeaches

Pop-upterras

| Cc Strombeek
Pop-upterras Anderzijds MiXXit (jongeren) Pop / Rock Podium
Beatsforbeaches is de gloednieuwe nom de plume van 54Kolaktiv-lid Baptist Bosmans. Met ‘My Purple Town’ bracht de Brusselse producer en dj al een bijzonder eclectisch debuut uit vol hiphop, caribean en dancehall. Je hoort zwoele beats en sferische sounds, geschikt voor schaars verlichte clubs en zo

Bardman (Live)

Pop-upterras

| Cc Strombeek
Pop-upterras MiXXit (jongeren) Pop / Rock Podium Seizoen 2017-2018
Het genre dat gebracht wordt is "garagekleinkunst": een mengelmoes van chanson, pop en blues. Bardman brengt dit genre in het Nederlands. Bardman nam ook al twee demo-cd’s op, "Goesting" en "Rodepoort 67", en ze speelden in 2016 met succes op de "acoustic stage" van Suikerrock.