Pop-upterras MiXXit (jongeren) Pop / Rock Podium Seizoen 2016-2017

Ook deze lente zal ons pop-upterras opnieuw tot leven komen met een hele reeks nieuwe concerten, workshops etc. Het startsein van een nieuw spetterend seizoen wordt gegeven op vrijdagavond 19 mei met een grootse opening die ook geheel gratis is. Weinig reden om niet te komen!

Voor deze gelegenheid zal onder meer Studio Brussel deejay en hippe vogel
 Faisal de avond voorzien van 
de nodige groovy vibes. Voor het eerst in zijn muzikale carrière mag hij zich beste 'Belgische Deejay' noemen! Daarmee stoot hij 2ManyDJs van de troon. Na Pukkelpop, New York en Canada is hij nu dus klaar om ons pop-upterras te veroveren. 

Daarnaast maken ook 
Chantal, huisdeejay van BRUZZ, en MorshMellow
 hun opwachting.
Kom dus vrijdagavond 19 mei massaal naar het voorplein aan het Cultuurcentrum. Dit is een feestje dat je niet gemist wil hebben!

Faisal: https://www.facebook.com/faisalmusic/?fref=ts

Chantal: https://www.facebook.com/ChantalMusik/

Morshmellow: https://www.facebook.com/MorshMellow-147450272035118/?fref=ts

Gerelateerde events

Beatsforbeaches

Pop-upterras

| Cc Strombeek
Pop-upterras Anderzijds MiXXit (jongeren) Pop / Rock Podium
Beatsforbeaches is de gloednieuwe nom de plume van 54Kolaktiv-lid Baptist Bosmans. Met ‘My Purple Town’ bracht de Brusselse producer en dj al een bijzonder eclectisch debuut uit vol hiphop, caribean en dancehall. Je hoort zwoele beats en sferische sounds, geschikt voor schaars verlichte clubs en zo

Bardman (Live)

Pop-upterras

| Cc Strombeek
Pop-upterras MiXXit (jongeren) Pop / Rock Podium Seizoen 2017-2018
Het genre dat gebracht wordt is "garagekleinkunst": een mengelmoes van chanson, pop en blues. Bardman brengt dit genre in het Nederlands. Bardman nam ook al twee demo-cd’s op, "Goesting" en "Rodepoort 67", en ze speelden in 2016 met succes op de "acoustic stage" van Suikerrock.