Ben jij tussen de 15 en 19 jaar?  En wil je graag je creatieve ei kwijt op een podium of achter de schermen van een voorstelling? Dan is er een grote kans dat je jezelf dit jaar een rol ziet spelen in projectwww van Het Vlaams Huis voor Amateurkunsten Zinnema.


projectwww

projectwww geeft jongeren van het vierde, vijfde en zesde middelbaar met diverse culturele achtergronden de kans om, op scène, hun eigen mening te uiten over thema’s die hen dagelijks bezighouden zoals identiteit en sociale media. projectwww verwijst naar de vragen ‘wie’, ‘waar’ en ‘waarom’. Vragen die we ons allemaal stellen in de zoektocht naar onze identiteit. Want hoe wordt onze identiteit bepaald? Door onze geboorte? Door de achtergrond van onze ouders? Of is ze in constante evolutie?

Via theater, dans, woord en multimedia wordt in projectwww onderzocht hoe we onze identiteit kunnen plaatsen in de mulitculturele realiteit waarin we leven. Achter de coulissen zijn andere talenten ook welkom om de productie te ondersteunen.

 

not your typical school coaches

Onder professionele begeleiding van de ervaren coaches Ellen Houck en Simomo Bouj krijgen jouw ideeën vorm in een kunsteducatief danstheaterproject. Ellen en Simomo zijn not your typical school coaches, maar creatieve zielen die helpen in de ontwikkeling van jouw talent op de planken of achter de coulissen. Of dat nu theater, dans, woord, multimedia of een combinatie daarvan is.

Doorheen het schooljaar vinden er 8 repetities (die telkens 3uur duren) plaats. Daarnaast is er een startdag en een 3-daagse bootcamp voorzien. Als kers op de taart wordt de voorstelling opgevoerd als publieksoptreden eind april in Cultuurcentrum Strombeek

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Interesse in @projectwww ? Kennismaking op woensdag 21/10 om 14:00 in @ccstrombeek met @simomo_bouj en @ellendrhouck ! Laat van je horen via DM.

Een bericht gedeeld door projectwww (@projectwww) op10 Sep 2020 om 7:40 (PDT)

 

praktisch

Wil je graag alle concrete informatie verkrijgen? Kom dan op woensdag 21 oktober 2020 om 14u naar de startdag in Cultuurcentrum Strombeek. Iedereen is van harte welkom.

Heb je nu al vragen of wil je graag wat meer info? Stuur dan gerust een e-mail naar evi.vanhumbeek@ccstrombeek.be of laat van je horen via DM op de Instagram pagina van projectwww. PS: scholen die interesse hebben projectwww te promoten, kunnen uiteraard ook meer informatie opvragen bij Evi.