Je kon ons fijn en coronaveilig najaarsprogramma van 2020 al langer online raadplegen, maar nu kan je het ook ontdekken in onze nieuwe cultuurgids. Haal hem nu af aan het onthaal of lees hem hier online


Augustus, anno 2020. Een nieuw decennium, dat meteen vastberaden besloot ons te laten stilstaan. Dat ons veel stof tot nadenken gaf. Over hoe de ‘zwakke’ sectoren de sterkhouders bleken. Een periode ook waarin velen troost, rust of antwoorden zochten in cultuur: muziek, een film, een boek, televisie.


Beloftevolle najaarsprogrammatie

Ook wij hebben stilgestaan, maar dat betekent niet dat we hebben stilgezeten! Er is veel werk verzet achter de spreekwoordelijke schermen. Het werd een stijloefening in flexibiliteit. Maar zie: met een bruisend zomerprogramma op WERF1853 en een beloftevolle najaarsprogrammatie, zijn wij helemaal klaar om jullie opnieuw te ontmoeten.

 

We zijn terug

Wij zijn terug. Om je te inspireren, je nieuwe inzichten te geven en je terug perspectief te bieden. Wij zijn er. Om je weer samen te brengen met anderen. Wij zijn klaar voor een hernieuwde live  cultuurbeleving! Sommigen zeggen: “We zullen ermee moeten leven dat alles onzeker is.” Wij zeggen: "Wanneer niets zeker is, is alles mogelijk."

 

Cultuurgids najaar 2020

Klik hieronder op de cover van onze cultuurgids om er online door te bladeren. 
 
 
 

September in Cc Strombeek Cultuurgids najaar 2020

Vanaf september kan je opnieuw bij ons terecht voor een coronaveilig, maar vooral ook fris, inspirerend en spannend najaarsprogramma. Hieronder alvast een kleine teaser voor de maand september.