Ga verder naar de inhoud
Word nu vriend van Cultuurcentrum Strombeek
Algemeen

Word nu vriend van Cultuurcentrum Strombeek

wo 24.06.20 — Cc Strombeek

Goede vrienden zijn van onschatbare waarde. Hoog tijd dus voor een Cc Strombeek Vriendenpas! Naast een serieuze korting op alle podium- en filmvoorstellingen, geeft een vriendenpas jou tal van extra voordelen.

Flexibiliteit is key! Dat begrijpen wij maar al te goed. Met een vriendenpas hoef je je niet meteen te engageren voor een bepaald aantal voorstellingen. Een grote investering aan het begin van het cultuurseizoen is dus niet langer nodig om van een aanzienlijke korting te genieten.

Op eender welk moment kan jij dus een ticket kopen aan een enorm voordelige prijs. En dat het hele seizoen lang. Extra leuk is dat je als Vriend van Cc Strombeek meteen op de hoogte bent van alle nieuwigheden. Een nieuwe voorstelling? Een leuke actie? Een interessant interview? Jij leest het eerst!

Met de Cc Strombeek Vriendenpas geniet je van:

  • een reductietarief bij alle podiumvoorstellingen.
  • een reductietarief bij alle filmvoorstellingen.
  • een reductietarief bij alle theatervoorstellingen in Westrand Dilbeek.
  • het exclusieve recht je ticket - tot twee weken voor de voorstelling - in te ruilen voor een waardebon die één jaar geldig is.

De Vriendenpas is het volledige cultuurseizoen geldig.

Heb je nog een COVID-19-waardebon? Dan kan je deze ook gebruiken voor de aankoop van je vriendenpas.

Een vriendenpas kost 10 euro en wordt geregistreerd op naam. Je ontvangt hiervoor een persoonlijke code die je moet vermelden bij de reservatie van tickets. Elk gezinslid dient dus een vriendenpas te kopen om van de voordelen te genieten. Dit is ook belangrijk voor het samenzitten. Vriendenpassen worden niet terugbetaald.

Code Vriendenpas

Bij de aankoop van een vriendenpas ontvang je een unieke code. Daarmee heb je zowel online als aan het onthaal recht op de vriendenprijs. Hou deze unieke code dus zeker goed bij en neem ze mee naar het onthaal voor het reserveren van je tickets. Gebruik deze persoonlijke code om je vriendenkorting te verzilveren bij reservatie. De persoonlijke code is geldig voor alle podium- en filmvoorstellingen. In uitzonderlijke gevallen wordt de ticketprijs bepaald door het gezelschap. Dan kunnen we de vriendenkorting soms niet toekennen.

Samenwerking Westrand

Theatervoorstellingen organiseren we in samenwerking met Westrand Dilbeek. De Cc Strombeek Vriendenpas is ook daar geldig (enkel voor reservaties theater). Hou zeker je code bij de hand zodat je makkelijk online je tickets kan reserveren.

Laatste nieuwsberichten