Ga verder naar de inhoud
Wouter Deprez Speech hero

We spreken graag af met onze Vrienden op dinsdag 17 augustus.

di 13.07.21

Wouter Deprez en Mooneye, deze twee namen konden we eerder al vrijgeven. En nu kunnen we eindelijk de sluier over de rest van de programmatie voor het najaar weghalen.

Vanaf dinsdag 17 augustus, 14u kan je als Vriend van Cc Strombeek bovendien ook meteen de tickets voor je favoriete evenementen reserveren en betalen. Met je Vriendenpas heb je dus 3 dagen voorrang, want de echte aftrap van de verkoop is op vrijdag 20 augustus.

Heb je nog geen Vriendenpas? Twijfel je nog? Lees alles over de voordelen van de Vrienden van het Cc op de website. Je kan je Vriendenpas ook meteen online bestellen. Heb je nog een waardebon, dan kan je deze hiervoor gebruiken.

Heb je voor seizoen 2020-2021 een Vriendenpas gekocht? We begrijpen dat je deze niet ten volle hebt kunnen gebruiken, dus hebben we de geldigheidsduur van je Vriendenpas verlengd tot 30 juni 2022.

Het programma van het voorjaar 2022 zal je later in de loop van het seizoen kunnen ontdekken. Wil je niets missen, schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief.