Ga verder naar de inhoud
Schermafbeelding 2021 12 15 162609

Voorjaarsbrochure in je bus?

vr 10.12.21

Vanaf 15 december wordt de cultuurgids voorjaar 2022 verspreid. Misschien krijg je die in je brievenbus, maar je kan de gids ook digitaal doorbladeren.

We zijn nog maar goed en wel opnieuw gestart, of we moeten er alweer de rem opzetten. Gelukkig hebben we de afgelopen tijd heel goed leren schakelen! Dus ook nu we in de vierde golf zitten, blijven we doorgaan, met alle mogelijkheden die er zijn. Omdat we weten dat het veilig kan.

Daarom durven we onze brochure voor een voorjaar vol cultuur te verspreiden. Tickets voor podiumvoorstellingen kan je nu al kopen. Voor alle DOEN-activiteiten is het nog even wachten tot dinsdag 21.12 (14u).

We herinneren je er graag aan dat ook de Vriendenpassen 20/21 geldig blijven tot eind juni 2022. Heb je nog een waardebon van Cc Strombeek, of consumptiecheques? Dan kan je deze gebruiken voor je bestelling!

Heb je geen voorjaarsbrochure ontvangen en wil je alles wel op papier bekijken? Dan kan je een exemplaar afhalen aan het onthaal van Cc Strombeek, in de bib, de gemeentewinkel, de academie van Grimbergen of in sommige handelszaken.