Ga verder naar de inhoud
projectwww zoekt jong artistiek talent

projectwww zoekt jong artistiek talent

vr 17.09.21 — Cc Strombeek

Ben jij tussen de 15 en 19 jaar? En wil je graag je creatieve ei kwijt op een podium of achter de schermen van een voorstelling? Kom dan woensdag 22 september naar Cc Strombeek. En misschien zie je jezelf dit jaar een rol spelen in projectwww van Het Vlaams Huis voor Amateurkunsten Zinnema.

projectwww

projectwww geeft jongeren van het vierde, vijfde en zesde middelbaar met diverse culturele achtergronden de kans om, op scène, hun eigen mening te uiten over thema’s die hen dagelijks bezighouden, zoals identiteit en sociale media. projectwww verwijst naar de vragen ‘wie’, ‘waar’ en ‘waarom’. Vragen die we ons allemaal stellen in de zoektocht naar onze identiteit. Want hoe wordt onze identiteit bepaald? Door onze geboorte? Door de achtergrond van onze ouders? Of is ze in constante evolutie?

Via theater, dans, woord en multimedia wordt in projectwww onderzocht hoe we onze identiteit kunnen plaatsen in de multiculturele realiteit waarin we leven. Achter de coulissen zijn andere talenten ook welkom om de productie te ondersteunen.

not your typical school coaches

Onder professionele begeleiding van de ervaren coaches Andrea Kovačević en Jonas Verwerft krijgen jouw ideeën vorm in een kunsteducatief danstheaterproject. Andrea en Jonas zijn not your typical school coaches, maar creatieve zielen die helpen in de ontwikkeling van jouw talent op de planken of achter de coulissen. Of dat nu theater, dans, woord, multimedia of een combinatie daarvan is.

Doorheen het najaar vinden er een 8-tal repetities (die telkens 3 uur duren) plaats. Daarnaast is er een startdag op 2 oktober 2021 en een 3-daagse bootcamp op 4, 5 en 7 november 2021 (herfstvakantie) voorzien. Als kers op de taart wordt de voorstelling opgevoerd als publieksoptreden op zaterdag 27 en zondag 28 november 2021 in Cultuurcentrum Strombeek.

praktisch

Wil je graag alle concrete informatie verkrijgen? Kom dan langs op woensdag 22 september 2021 om 14u voor de startdag in Cultuurcentrum Strombeek. Iedereen is van harte welkom.

Heb je nu al vragen of wil je graag wat meer info? Stuur dan gerust een e-mail naar Evi Van Humbeeck of laat van je horen via DM op de Instagram pagina van projectwww.

PS: scholen die interesse hebben om projectwww te promoten, kunnen uiteraard ook meer informatie opvragen bij Evi.