Ga verder naar de inhoud

Niets is voor altijd

Net zoals velen, moeten we 2021 in mineur beginnen. Tot 1 maart zullen er geen voorstellingen plaatsvinden in Cc Strombeek. Omdat niets voor altijd is, durven we toch ons programma voor het voorjaar delen. Reserveer nu al het concert of de voorstelling waar je naar uitkijkt. Betalen doe je pas wanneer duidelijk is dat het evenement kan plaatsvinden. Schrijf je in op onze nieuwsbrief, en we houden je op de hoogte van verdere evoluties. Tot er beterschap komt, focussen wij ons op wat wél mogelijk is!

Vakantiecursussen

DOEN in Cc Strombeek

Dat de ateliers, workshops en cursussen voor -12 jarigen wel kunnen plaatsvinden, stemt ons erg gelukkig. Onze ateliers beeldende kunst zijn volzet, maar er zijn nog enkele plaatsen vrij in onze vakantiecursussen in de krokus- en paasvakantie.

Expo Anouk De Clercq

Anouk de Clercq exporuimte

Nog tot eind januari kan je in Cc Strombeek terecht voor de expo "Here it comes, the future" van Anouk De Clercq. Reserveren is nodig, maar kan ter plaatse indien de capaciteit het toelaat.

De Residenten

De Residenten Collage Instagram Post 1

Zolang we zelf geen podiumvoorstellingen kunnen organiseren, is de schouwburg van Cc Strombeek een creatieplek voor artiesten. Zij maken er nieuw werk, werken projecten verder af… Wij noemen ze De Residenten.

Gesprekken met mensen die van kunst een huis maken: je hoort ze in onze podcast. Met gasten die van ons Cc een thuis gemaakt hebben. Door bij ons op te treden of door letterlijk in ons huis te resideren.

Radio Fiona: een luisterspel in 3 delen (5+)

Oranje I Js Aanbieding Instagram Post 1

Sofie Palmers & Katrien Pierlet nemen je mee de theaterzaal in samen met Fiona: de conciërge met een eigen radioprogramma! Drie afleveringen lang beluister je de avonturen van Fiona.

Schaap met laarsjes (5-10 jaar)

Oranje I Js Aanbieding Instagram Post

Seraphine Stragier en Sophia Ammann brachten, via een livestream vanuit Cc Strombeek, een interactief muzikaal verhaal over een onwaarschijnlijke vriendschap tussen een wolf en een schaap. Je kan de opname van de voorstelling volledig herbekijken.