Dans Podium Podium 2018-2019

 

in het kader van de vernissage expo "Een vertaling van de ene taal naar de andere" (n.a.v. 20 jaar S.M.A.K. Gent)

   

Never Walk Alone of een spitante reeks voorstellingen met een open blik op de brede wereld, op zoek naar nieuwe beelden, narratieven én esthetieken met achteraf een kort gesprek, een hapje en een drankje.
  

FOURFOLD AUTONOMOUS SCENOGRAPHY |  MERYEM BAYRAM

Een generator van veranderlijke scenografie.

In het werk van Meryem Bayram staat de zoektocht naar raakvlakken tussen mens en omgeving centraal. Met hout, karton en elastieken maakt ze installaties die de vluchtlijnen van de omgeving in kaart brengen en tegelijk een parallel netwerk van immateriële krachten blootleggen. Ze creëert een spanningsveld tussen het gekende en het ongekende, met hulplijnen en hindernissen.

Voor deze voorstelling werkt Bayram samen met kunstenaar Guy Rombouts, die de bedenker is van het visuele alfabet AZART.

Fourfold (Autonomous Scenography) is een generator van veranderlijke scenografie – een machine, die telkens andere beelden maakt. Net als het beeld worden geluid, taal en licht ingezet als een creatieve kracht: niet om iets te representeren, maar om in alle vrijheid een werkelijkheid te produceren.

concept: Meryem Bayram 
objecten / performance: Guy Rombouts & Meryem Bayram 

productie: 0090 platform

Gerelateerde events

Go figure out yourself

Ultima Vez / Wim Vandekeybus

EXTRA - | Westrand (Feestzaal)
puBLIK Dans Podium Podium 2018-2019
Waar liggen de grenzen tussen publiek en performers? Een host en zijn gevolg nemen je mee naar het cabaret der vragen waarbij Go Figure Out Yourself voorlopig als enig mogelijke antwoord geldt. Het tempo ligt hoog. Interactie is onvermijdelijk.
Tickets

Level Q (8+)

Lap vzw

| CC Strombeek - Schouwburg
Familie Theater Acrobatie Dans Podium Podium 2018-2019
In deze theatrale dansvoorstelling (of noemen we het beter een live game op scène?) gaan 4 spelers tot het uiterste. Spelen ze samen, elk voor zich of zit er een saboteur in het spel? Ze tasten elkaars grenzen af en dat van het publiek. Een verrassend fysieke voorstelling voor iedereen vanaf 8 jaar
Tickets