Podium Seizoen 2017-2018 Wijde Wereld Weken Dans


Darlane Litaay – Morning Star Dark Valley

Darlane Litaay put inspiratie uit de West-Papuaanse danstraditie waarin zang en dans onlosmakelijk verbonden zijn. Hij beschouwt beide als één vervlochten vibratie en zet stem en lichaam samen in beweging. Laat je meevoeren langs verschillende invalshoeken op de Papuaanse cultuur, de stereotypen én de ongekende vormen ervan. Een zinderende dialoog tussen traditie en pure innovatie!

Moh Hariyanto – G.H.U.L.U.R.

G.H.U.L.U.R. is een dansant ritueel waarin Moh Hariyanto zijn lichaam herhaaldelijk tegen een zinken golfplaat slaat. Schijnbaar onbekommerd om z’n eigen lichaam, evoceert hij door die intense cyclus een bezwerende inkijk in de ziel van de maker. Tegelijk doen kleine verschuivingen in zijn houdingen jouw associaties voortdurend verglijden; van uitzichtloze sloppenwijken tot een vrije duik in het water. Het wordt een tijdloze poging om bloot te leggen wat zich net onder de huid afspeelt, onbewust tussen de regels van de werkelijkheid.

Gerelateerde events

Beatsforbeaches

Pop-upterras

| Cc Strombeek
Pop-upterras Anderzijds MiXXit (jongeren) Pop / Rock Podium
Beatsforbeaches is de gloednieuwe nom de plume van 54Kolaktiv-lid Baptist Bosmans. Met ‘My Purple Town’ bracht de Brusselse producer en dj al een bijzonder eclectisch debuut uit vol hiphop, caribean en dancehall. Je hoort zwoele beats en sferische sounds, geschikt voor schaars verlichte clubs en zo

Geïnspireerd door de romantiek

Zerkalo Strijkkwartet

| Oyenbrugmolen
Klassiek Podium Seizoen 2017-2018
Dit jonge strijkkwartet behaalde in oktober 2013 de tweede prijs op de Europese muziekwedstrijd 'Città di Moncalieri' in Turijn (Italie) en is laureaat van de Supernova wedstrijd 2014 in België. Deze vier jonge musici komen naar Grimbergen met een op en top romantisch programma.
Tickets