Muziek Podium Podium 2018-2019

Wie heeft er op de festivalterreinen van zijn of haar jeugd niet luidkeels meegebruld met ‘Keep on rockin’ in the free world’ van Neil Young?

Het is moeilijk te geloven dat deze song al bijna dertig jaar oud is, en nog moeilijker is het om je voor te stellen dat Neil Young toen reeds een oude rot in het vak was, die twintig jaar daarvoor al afscheid had genomen van Buffalo Springfield, de groep die hem de eerste roem bracht.

Want al vijftig jaar lang houdt Neil Young zich gemakkelijk staande tussen het jonge geweld. Of het nu met zijn wapenbroeders Crosby, Stills en Nash is of als soloartiest, Neil Young blijft altijd relevant. 

‘The needle and the damage done’, ‘Heart of gold’, ‘Harvest’, het zijn gebeeldhouwde songs die de soundtrack van ons bestaan vormen. 

Een select clubje muzikanten brengt een eerbetoon aan de meester!

Met: Gertjan Van Hellemont (Douglas Firs) (zang en gitaar), Bjorn Eriksson (zang en gitaar), Guy Swinnen (zang en gitaar) Patrick Riguelle (zang en gitaar), Axl Peleman (zang en bas), Piet De Pessemier  (Mad About Mountains) (zang en gitaar), Ron Reuman (drums), Jan Hautekiet (keys).

Gerelateerde events

BRAP collective

Zomers Pop-Upterras

| Cc Strombeek
Muziek Podium Podium 2018-2019 Pop-upterras
BRAP collective is een vzw die reggae en dancehall in hun puurste vorm willen promoten in Brussel en omstreken. 14 juni staan ze op het Zomers Pop-Upterras!