Muziek Podium Podium 2018-2019

Wie heeft er op de festivalterreinen van zijn of haar jeugd niet luidkeels meegebruld met ‘Keep on rockin’ in the free world’ van Neil Young?

Het is moeilijk te geloven dat deze song al bijna dertig jaar oud is, en nog moeilijker is het om je voor te stellen dat Neil Young toen reeds een oude rot in het vak was, die twintig jaar daarvoor al afscheid had genomen van Buffalo Springfield, de groep die hem de eerste roem bracht.

Want al vijftig jaar lang houdt Neil Young zich gemakkelijk staande tussen het jonge geweld. Of het nu met zijn wapenbroeders Crosby, Stills en Nash is of als soloartiest, Neil Young blijft altijd relevant. 

‘The needle and the damage done’, ‘Heart of gold’, ‘Harvest’, het zijn gebeeldhouwde songs die de soundtrack van ons bestaan vormen. 

Een select clubje muzikanten brengt een eerbetoon aan de meester!

Met: Gertjan Van Hellemont (Douglas Firs) (zang en gitaar), Bjorn Eriksson (zang en gitaar), Guy Swinnen (zang en gitaar) Patrick Riguelle (zang en gitaar), Axl Peleman (zang en bas), Piet De Pessemier  (Mad About Mountains) (zang en gitaar), Ron Reuman (drums), Jan Hautekiet (keys).

Gerelateerde events

Fairport Convention (UK)

Myths and Heroes

| Eldorado
Muziek Folk Podium Podium 2018-2019
Fairport Convention, één van de pioniers van de Britse folkrock, komt naar Grimbergen! Het album 'Liege & Lief' werd door de BBC-luisteraars zelfs uitgeroepen tot de belangrijkste folkplaat aller tijden. Ook live zit er na 37 albums geen sleet op, en dat komen ze graag aan jullie bewijzen.
laatste plaatsen

Jef Neve

Spirit Control

| Schouwburg Cc Strombeek
Muziek Jazz Podium Podium 2018-2019
Jef Neve bracht eind 2014 zijn eerste soloalbum ONE op de markt. Er volgde een concerttour over de hele wereld die maar liefst 2 jaar zou duren. Nu is er zijn nieuwe theatertour ‘Spirit Control’. Niet solo, maar met drums en strijkkwartet.
laatste plaatsen

Nordmann (+ support No Metal in this Battle)

Club 1700

| Westrand (Feestzaal)
Muziek Jazz Podium Podium 2018-2019
Wie beweert dat rock en jazz niet bij elkaar passen, kent waarschijnlijk Nordmann nog niet! De Gentse band beschikt over de elektrisch geladen intensiteit én het explosieve potentieel van een furieuze rockband, terwijl ze ook de bedachtzaamheid van de best improviserende bands behouden.
Tickets