Muziek Podium Podium 2018-2019

Wie heeft er op de festivalterreinen van zijn of haar jeugd niet luidkeels meegebruld met ‘Keep on rockin’ in the free world’ van Neil Young?

Het is moeilijk te geloven dat deze song al bijna dertig jaar oud is, en nog moeilijker is het om je voor te stellen dat Neil Young toen reeds een oude rot in het vak was, die twintig jaar daarvoor al afscheid had genomen van Buffalo Springfield, de groep die hem de eerste roem bracht.

Want al vijftig jaar lang houdt Neil Young zich gemakkelijk staande tussen het jonge geweld. Of het nu met zijn wapenbroeders Crosby, Stills en Nash is of als soloartiest, Neil Young blijft altijd relevant. 

‘The needle and the damage done’, ‘Heart of gold’, ‘Harvest’, het zijn gebeeldhouwde songs die de soundtrack van ons bestaan vormen. 

Een select clubje muzikanten brengt een eerbetoon aan de meester!

Met: Gertjan Van Hellemont (Douglas Firs) (zang en gitaar), Bjorn Eriksson (zang en gitaar), Guy Swinnen (zang en gitaar) Patrick Riguelle (zang en gitaar), Axl Peleman (zang en bas), Piet De Pessemier  (Mad About Mountains) (zang en gitaar), Ron Reuman (drums), Jan Hautekiet (keys).

Gerelateerde events

Wannes Cappelle & broeder Dieleman (try-out)

Dit is de bedoeling

| Eldorado
Muziek Podium Podium 2018-2019
De Belgische muzikant Wannes Cappelle (Het Zesde Metaal) en de Nederlandse broeder Dieleman sloegen voor het eerst de handen in elkaar in 2017 voor GrensGeluid. Het klikte zo goed dat de twee besloten om zowel in België als Nederland op te treden met hun album 'Dit is de bedoeling'.
Tickets

Nostalgia

Trio In Bocca Al Lupo

| Eldorado
Muziek Jazz Podium Podium 2018-2019
De mooiste Italiaanse hits overgoten met een heerlijke jazzsaus! Drie Genkse rasartiesten staken de koppen bij elkaar en maakten een album vol levenslust, weemoed en nostalgie! Met Alano Gruarin (piano), Tim Finoulst (gitaar) en Carlo Nardozza (trompet)
Tickets

Còig (CA)

In Concert

| Schouwburg Cc Strombeek
Muziek Folk Podium Podium 2018-2019
Ook met hun derde album 'Rove' bewijst de groep Còig één van de meest opwindende Canadese groepen van het moment te zijn. Hun live optredens worden gekenmerkt door een flinke dosis energie en de unieke manier waarop ze traditionele, Keltische muziek een hedendaagse toets geven.
Tickets