Podium 2020-2021 WERF1853 Podium Muziek

 

Deze voorstelling vindt plaats in het kader van onze nieuwe zomerbar WERF1853  (van 03/07 t.e.m. 25/09). 


WERF1853
Midden tussen de vele werven in Strombeek, springt er deze zomer één uit: WERF1853. De bruisende zomerbar van Cc Strombeek is een kleine oase te midden van de werken. Op reservatie én volledig coronaproof, kan je er - elke vrijdag van juli tot september - van een concert, film of voorstelling genieten.

 

TIJDLOOS EN SUBLIEM
Tijdloze, sublieme songs. Warme melodieën. Refreinen die je niet loslaten. Een gouden stem. Ziedaar het trefzekere wapentuig in het uitgebreide arsenaal van Mooneye, nom de plume van Michiel Libberecht, 26 en duchtig timmerend aan een grootse carrière in België en ver daarbuiten.

 

DE NIEUWE LICHTING
2019 was een waanzinnig goed jaar. In januari won Mooneye De Nieuwe Lichting met ‘Thinking About Leaving’, een oorwurm die zich dankzij veel airplay nu al in het collectieve belpopgeheugen heeft genesteld. Ook ‘This Thing’ en ‘Black River’ werden in hoge rotatie gedraaid.


SOLO
En ook live maakt Mooneye de verwachtingen meer dan waar. Tijdens meer dan 100 intense shows werden zowel pers als publiek laaiend enthousiast. Speciaal voor WERF1853 speelt hij nog eens solo. 

 

Mooneye - Black River (Daft Sessions)

Gerelateerde events

WERF1853: Aafke Romeijn

| Cc Strombeek
Podium 2020-2021 WERF1853 Podium Muziek
Midden tussen de vele werven in Strombeek, springt er deze zomer één uit: WERF1853. De bruisende zomerbar van Cc Strombeek. Aafke Romeijn schrijft sciencefiction over niet-bestaande ziektes, maakt Nederlandstalige electropop over snelwegen en gedichten over failliete winkelketens.
Tickets