Kennen jullie Mixxit al?
Vanaf nu vinden jullie alle activiteiten, van originele workshops tot concerten en artistieke evenementen gericht op een jongerenpubliek tussen 14 en 26 jaar, onder dit label!


Vlotte pennen - voor jongeren vanaf 16 jaar

Jonge recensenten gezocht!

Vlotte pennen is een jonge recensentenclub voor alle 16-plussers die houden van theater én van schrijven. Je bekijkt samen met je collega-schrijvers drie theatervoorstellingen waarover je een recensie schrijft.

Je maakt een eerste versie, waarop je feedback krijgt, die je dan kan verwerken in je definitieve tekst. Daarnaast zijn er twee bloeiende begeleidende sessies: een inleidende sessie door Wouter Hillaert (theaterrecensent) en één sessie waarbij je de geschreven recensies door een leespanel onder de loep genomen worden.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar sophie.vanweert@ccstrombeek.be.

Deelnameprijs: €18 (die terugverdiend kan worden als alle tweede versies binnen zijn)
Organisatie: Westrand Dilbeek en Cc Strombeek


MiXXit (jongeren) in Cc Strombeek

Beatsforbeaches

Pop-upterras

| Cc Strombeek
Pop-upterras Anderzijds MiXXit (jongeren) Pop / Rock Podium
Beatsforbeaches is de gloednieuwe nom de plume van 54Kolaktiv-lid Baptist Bosmans. Met ‘My Purple Town’ bracht de Brusselse producer en dj al een bijzonder eclectisch debuut uit vol hiphop, caribean en dancehall. Je hoort zwoele beats en sferische sounds, geschikt voor schaars verlichte clubs en zo

Bardman (Live)

Pop-upterras

| Cc Strombeek
Pop-upterras MiXXit (jongeren) Pop / Rock Podium Seizoen 2017-2018
Het genre dat gebracht wordt is "garagekleinkunst": een mengelmoes van chanson, pop en blues. Bardman brengt dit genre in het Nederlands. Bardman nam ook al twee demo-cd’s op, "Goesting" en "Rodepoort 67", en ze speelden in 2016 met succes op de "acoustic stage" van Suikerrock.