Podium 2020-2021 Podium Muziek

 TICKETVERKOOP START LATER   


Vijftien jaar na de release van zijn debuutalbum ‘The Bigger Picture’, keert Milow terug naar zijn muzikale roots met een intieme akoestische tour. Zijn laatste album ‘Lean Into Me’ luidde de terugkeer in naar de singer-songwritersound van zijn beginperiode. Met reeds zes platen op zijn palmares en met songs die in het collectief geheugen gegrift staan, blijft Milow de harten veroveren met zijn warme stem en gouden gevoel voor melodie en harmonie.

In 2019 was het exact tien jaar geleden dat Milow doorbrak in Europa. Om dat te vieren trakteerde hij zijn fans in een uitverkochte Lotto Arena op een onvergetelijke liveshow. Sinds zijn doorbraak in 2007 is de Leuvenaar uitgegroeid tot een vaste waarde. Milow won maar liefst 12 MIA’s, waaronder die van ‘Beste live-act’ en ‘Beste soloartiest’, de belangrijkste prijzen die je in België als muzikant in de wacht kan slepen.

Met zijn album ‘Lean Into Me’ (2019) vertelt Milow een uitermate persoonlijk verhaal. Songs als ‘Lay Your Worry Down’, ‘Laura’s Song’ of ‘Michael Jordan’ – over zijn jeugdheld en de complexe relatie met zijn vader – horen bij de allerbeste songs uit zijn carrière. De plaat brengt de luisteraars dichter bij Milow dan ooit tevoren.

Omringd door zijn trouwe muzikale luitenanten, zanger-gitarist Tom Vanstiphout – die sinds enkele jaren ook in de vaste liveband van Bryan Ferry speelt – en de fenomenale zangeres Nina Babet, neemt Milow zijn publiek mee in zijn wonderlijke universum. Naast bekende en minder bekende parels, zullen ook een aantal gloednieuwe songs uit het nog te verschijnen zevende album te horen zijn. Nummers worden tot hun essentie gestript. Wat overblijft, zijn uitgepuurde songs waar nog meer ruimte is voor tekst en emotie.

Gerelateerde events

Jef Neve

speelt met u!

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2020-2021 Podium Jazz Muziek
Niet de aangekondigde tournee rond zijn laatste album, maar wel Jef Neve solo. Hij improviseert op aangeven van het publiek. Ontdek samen met deze meester-componist en dito improvisator waartoe hij allemaal in staat is “on the spot”.
Tickets

Willy Sommers

Sommers of '69

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2020-2021 Podium Muziek
‘Sommers of ‘69’ duikt de theaters in! Want Willy Sommers en zijn muzikanten krijgen maar niet genoeg van die zomer uit 1969. Met veel plezier wekt hij die anno 2020 weer tot leven. Bereid je voor op een throwback naar the summer of love. Uiteraard vergeet hij zijn eigen halve eeuw aan hits niet.
laatste plaatsen

Imagine No Lennon

Jean Bosco Safari, Ben Crabbé, David Piedfort e.a.

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2020-2021 Podium Muziek
Veertig jaar moeten we John Lennon al missen, een van de grootste songschrijvers aller tijden. Jean Bosco Safari en Ben Crabbé konden een topband samenstellen voor een herdenking, of beter een viering, opgebouwd rond alle hits van deze working class hero.
laatste plaatsen