Podium 2020-2021 WERF1853 Podium Muziek

 

We merkten het allemaal, de COVID-cijfers zijn niet goed. Er is dan ook een verbod op evenementen ook in Grimbergen. Alle voorstellingen tot 31 augustus worden geannuleerd, vakantiecursussen gaan wel door! Tickethouders worden gecontacteerd.


WERF1853
Midden tussen de vele werven in Strombeek, springt er deze zomer één uit: WERF1853. De bruisende zomerbar van Cc Strombeek is een kleine oase te midden van de werken. Op reservatie én volledig coronaproof, kan je er - elke vrijdag van juli tot september - van een concert, film of voorstelling genieten.

 

MESKEREM MEES
Ze heeft de soul van Nina Simone, de panache van Joni Mitchell, de frisheid van Jade Bird en een stemgeluid zo puur als bronwater. De Oost-Vlaamse singer-songwriter Meskerem Mees, een grande dame van twintig met Ethiopische roots, neemt je bij je nekvel en laat je niet meer los.

Meskerem beschikt over een talent waarop alleen de grootsten kunnen terugvallen. Louter met behulp van haar intrigerende stem, haar akoestische gitaar en de cello van haar buddy Febe, tovert ze haar gelaagde en zorgvuldig opgebouwde songs om tot zoete earcandy. Haar melodieën blijven hangen en de refreinen zetten zich als weerhaken in je vast.

 

DE AFREKENING
Momenteel scheert Meskerem Mees hoge toppen met haar hit 'Joe'. Dagrotatie op Radio 1 én een tweede plek in De Afrekening van Studio Brussel. En daar zal het niet bij blijven, deze singer-songwriter wacht een grootse toekomst. 

 

Met: Meskerem Mees (stem, gitaar) en Febe Lazou (cello)
Foto: Patrick Blomme

 

Meskerem Mees - Joe

Gerelateerde events

WERF1853: Aafke Romeijn

| Cc Strombeek
Podium 2020-2021 WERF1853 Podium Muziek
Midden tussen de vele werven in Strombeek, springt er deze zomer één uit: WERF1853. De bruisende zomerbar van Cc Strombeek. Aafke Romeijn schrijft sciencefiction over niet-bestaande ziektes, maakt Nederlandstalige electropop over snelwegen en gedichten over failliete winkelketens.
Tickets