Podium 2020-2021 Podium Familie

 TICKETVERKOOP START LATER 


Bij valavond steken we de vuren aan en toveren we het domein van de Charleroyhoeve om in een mysterieus landschap waar licht en vuur centraal staan.

Creëer een kwallenlampion of een handige sterrenprojector. Doe aan ‘glow in the dark’ en kook met lichtgevende ingrediënten. Wandel door een prachtig verlichte boomgaard. Samen met Mister Jack leg je magische (vuur)momenten vast voor de eeuwigheid tijdens een heuse ‘firebooth’.

We vinden een mooi evenwicht tussen verlichte outdoor activiteiten en creatieve warme momenten binnen. Lekkernijen kan je verkrijgen aan de sfeervolle foodtrucks op het binnenplein.

Als apotheose trakteren Peter Gusta en Nila Hoop ons op een verrassend spektakel met fraaie vuurtechnieken. Fiammifero, oftewel ‘Lucifer’, vertelt ons een vurig verhaal vol sprookjesachtige beelden over vriendschap en verliefdheid, een zachte ode aan de magie van vuur gecombineerd met de elegantie van dans.

Kom en ontdek hoe we samen die koude winteravond transformeren naar een warm lumineus feest.

i.s.m. Gemeentebestuur en jeugddienst Grimbergen

Vlieg

Gerelateerde events

Softies (6-10j)

fABULEUS

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2020-2021 Vakantie Podium Dans Acrobatie Familie
Zacht is het nieuwe stoer! 'Softies' is een virtuoze dans- en spectaculaire circusvoorstelling waarin alles draait om kwetsbaar durven zijn. Drie acrobaten nemen het tegen elkaar op in een fysiek spel: het ene moment ruw en spectaculair, het volgende vloeiend en teder.
Tickets

Familiefilm: Choums Odyssee (3+)

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2020-2021 Vakantie Podium Familie Film
Choum is minstens even schattig als dapper. Want de tocht die dit pluizige uilskuiken onderneemt, zit vol uitdagingen en gevaren. De tekenfilm 'Choums Odyssee' – winnaar van de Publieksprijs op Jeugdfilmfestival JEF – bekijk je in combinatie met twee kortfilms over vogels.
Tickets