Trailer Incontri

Educatie 2019-2020 Podium 2019-2020 Podium Familie Kinderen


We toveren het domein van de Charleroyhoeve om in een lumineus mysterieus landschap waar licht en vuur centraal staan.

Bij valavond steken we de vuren aan en nodigen we je uit op een nieuw merkwaardig lichtfestival op een prachtige sfeervolle plek.
Creeër verrassende sfeerlichtjes, ontdek de mooiste vuurvliegjes, schep jouw eigen gepersonaliseerde fakkel en ga mee op lichtjeswandeling doorheen de boomgaard van de Charleroyhoeve. Of wil je liever ondergedompeld worden in een winters verhaal?
We vinden een mooi evenwicht tussen verlichte activiteiten outdoor en creatieve momenten gezellig warm binnen. Lekkernijen kan je verkrijgen aan de bijpassende foodtrucs op het binnenplein.

Als feeërieke afsluiter nodigt het gezelschap Sprookjes enzo groot en klein uit op een eigenzinnig vuurspektakel in openlucht. Met Incontri#2 (Italiaans voor ‘ontmoetingen') vertellen ze een klein verhaal vol sterke beelden dat je doet wandelen tussen de sterren en laat dansen tussen de vlammen. Paraplu’s worden draaimolens van vuur, vuurslangen schieten weg in het donker…

Kom en ontdek hoe we samen die koude herfstavond transformeren naar een warm lumineus feest.

i.s.m. Gemeentebestuur en jeugddienst Grimbergen

Vlieg

Gerelateerde events

Modernisme tussen twee Wereldoorlogen

Amarant cursusreeks moderne en actuele kunst

| Hemmerechtszaal Cc Strombeek
Educatie 2019-2020 Educatie Volwassenen
Na het drama van de Eerste Wereldoorlog ruimen de kunstenaars het puin. Hun wereld ligt aan scherven, ze willen de nieuwe maatschappij een hart onder de riem steken. Kunst wordt sociaal, idealistisch, soms utopisch, maar altijd maatschappijbevestigend.