Podium 2019-2020 Podium Theater Humor


Een triestig maar hoopvol verhaal.

Vorig jaar liep Johan Petit zoals zovelen tegen de muur. Hij kroop zijn bed in, likte zijn wonden en krabbelde terug recht. Met 'Lulletje' probeert hij te achterhalen hoe het zover kwam. We leven in een onzekere en tegelijk ook opwindende tijd. De wereld ligt aan onze voeten. Alles is mogelijk. Willen is kunnen. Maar wat doen we met de prutsers en de sukkelaars? Klinkt ernstig allemaal, maar wie Johan kent, weet dat er gelachen mag worden.

IN DE PERS

Herbeluister hier het interview met Pieter Theuns en Johan Petit in 'Espresso' op Klara (uitzending 26/09/2018)

Lees hier de 4 1/2-ster recensie van concertnews.be

Lees de recensie in Gazet van Antwerpen: recensie GVA 20.10.2018


'Lulletje' is een coproductie van MartHa!tentatief en B.O.X, een collectief dat hedendaagse muziek vermengt met de klankrijkdom van de barok. 
Pieter Theuns zorgt samen met Jutta Troch en Jon Birdsong voor de troostende muziek. 


MartHa!tentatief en Cc Strombeek sluiten zich met de voorstelling 'Lulletje' aan bij FAIR SATURDAY. Deze beweging focust op de sociale impact van kunst en cultuur. Per verkocht ticket gaat er 1 euro naar Onthaalgroep Vluchtelingen Grimbergen

Johan Petit over Facebook...

Gerelateerde events

Belpop Bonanza Noordrand

Jan Delvaux en DJ Bobby Ewing

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2020-2021 Podium 2019-2020 Podium Muziek Covid-19
De muzikale geschiedenis van de Brusselse Noordrand is groot en bijzonder. De hoogste tijd om de rijkdom van het gebied in kaart te brengen. Dan is er maar één adres: Belpop Bonanza. Dat is de wereld van Jan Delvaux en Jimmy Dewit. Twee muziekfreaks met een specialisatie in Belgische popmuziek.

Roland

Theatertour

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2020-2021 Podium 2019-2020 Podium Muziek Covid-19
Inmiddels 75, met diepe wortels in blues en folk, is Roland iedere muziekstijl meester. Een levende legende, hét archetype van een uitstervend ras. Ook na meer dan 50 jaar staat hij nog vol energie op het podium, steeds geflankeerd door de beste muzikanten.