Seizoen 2019-2020

Een handleiding voor het bestellen van losse tickets vind je hier.

Iedereen die de afgelopen twee jaar een ticket kocht, krijgt in mei onze cultuur- en educatiegids toegestuurd. In Grimbergen wordt er een informatieve flyer bus-aan-bus verdeeld. Heb je de brochure na 30 mei nog niet ontvangen? Vraag ze dan aan via tickets@ccstrombeek.be, vergeet zeker niet om je naam en adres te vermelden. 

Blader hieronder alvast door de digitale Cultuur- & Educatiegids 19-20 om het aanbod voor het nieuwe seizoen terug te vinden.

Online ticketverkoop

Hoe reserveer en betaal ik mijn tickets online?

Ga naar de pagina van de voorstelling waarvoor je wenst te reserveren. 
Dit kan ofwel via PROGRAMMA (boven) ofwel via de maandkalender (rechts). 
Via de TICKETS-knop bij het evenement kom je direct in het verkoopscherm terecht, waar je de bestelling verder kan afhandelen, en desgewenst ook meer tickets kan bestellen.
Losse tickets kan je onmiddellijk en veilig betalen via Bancontact/MisterCash of met je kredietkaart (Visa, Mastercard). Heb je een waardebon van Cc Strombeek, dan kan je die ook gebruiken voor je onlinebetaling.

Reserveer je liever aan het onthaal?

Geen probleem, het onthaal van Cc Strombeek staat voor je klaar op volgende tijdstippen:

ma: 14u-17.30u (van 1 september t.e.m. 30 april) 
di/do: 14u-19.45u
wo/vr: 9u-17.30u 

tickets@ccstrombeek.be
02 263 03 43

Aan het onthaal kan je betalen met Bancontact, Maestro, Visa, Mastercard, Randuit-cheques en Sodexo-cultuurcheques.

Prijzen en kortingen

  • Bij elke voorstelling vermelden we verschillende prijzen: de basisprijs, Abo6, Abo10, en de kortingstarieven 65+, -21/dagstudent.
  • Groepen vanaf 15 personen genieten een reductietarief dat gelijk is aan de Abo6-korting (enkel via het onthaal of via mail te reserveren).
  • Begeleiders van rolstoelgebruikers mogen gratis naar de voorstelling op vertoon van hun begeleiderspas (enkel via het onthaal te reserveren).
  • Houders van een vrijetijdspas genieten van een grote korting op de basisprijs. Meer info hierover vind je bij de Dienst Welzijn van de gemeente Grimbergen: 02 260 12 61. Tickets enkel te reserveren bij het onthaal.
  • Alle prijzen van de tickets zijn inclusief een bijdrage van €2 voor administratieve kosten en vestiaire.

Kom je met een rolstoel?

Cc Strombeek voorziet voor alle voorstellingen plaats met goede zichtbaarheid voor 2 rolstoelen en 2 begeleiders. Deze plaatsen kan je echter niet online boeken. Je neemt hiervoor best contact op met het onthaal. Telefonisch op 02 263 03 43 of via mail naar tickets@ccstrombeek.be