Seizoen 2017-2018

In mei wordt onze cultuur- en educatiegids verspreid. In Grimbergen wordt de gids bus-aan-bus verdeeld. Buiten Grimbergen krijgt iedereen die afgelopen seizoen minstens één ticket kocht de gids via de post toegestuurd. Heb je de brochure na 30 mei nog niet ontvangen? Vraag ze dan aan via info@ccstrombeek.be, vergeet zeker niet om je naam en adres te vermelden. 

Je kan de cultuurgids 2017-2018 hier doorbladeren.

Online ticketverkoop

Online reserveren is veruit de snelste en makkelijkste methode. Cc Strombeek werkt hiervoor samen met Ticketmatic, een ervaren ticketingbedrijf waar je, zonder voorafgaande registratie, snel aan de slag kan om je favoriete voorstellingen te reserveren. 

Hoe reserveer en betaal ik mijn tickets online?

Ga naar de webpagina van de voorstelling waarvoor je wenst te reserveren. 
Dit kan ofwel via PROGRAMMA (boven) ofwel via de maandkalender (rechts). 
Via de TICKETS-knop bij het evenement kom je direct in het verkoopscherm terecht, waar je de bestelling verder kan afhandelen, en desgewenst ook meer tickets kan bestellen.
Losse tickets kan je onmiddellijk en veilig betalen via Bancontact/MisterCash of met je kredietkaart (Visa, Mastercard). Heb je een waardebon van Cc Strombeek, dan kan je die ook gebruiken voor je onlinebetaling.

Reserveer je liever aan het onthaal?

Ondervind je problemen bij de online reservatie of boek je gewoon liever in het cultuurcentrum zelf? Geen probleem, het onthaal van Cc Strombeek staat voor je klaar op volgende tijdstippen:

ma: 14u-17.30u (van 1 september t.e.m. 30 april) 
di/do: 14u-19.45u
wo/vr: 9u-12.30u & 14u-17.30u 

tickets@ccstrombeek.be 02/263 03 43

Opgelet: we vragen bij voorkeur te betalen met Bancontact.  

Tijdens de startdagen is het niet mogelijk om telefonisch of per e-mail je tickets te bestellen.

Inschrijvingen educatie voorjaar 2018: vanaf dinsdag 19 december om 14u tijdens de gebruikelijke openingsuren

Prijzen en kortingen

  • Bij elke voorstelling vermelden we zes prijzen: de basisprijs, abo 3, abo 6, abo 10, en de kortingstarieven 65+, -21/dagstudent.
  • Groepen vanaf 15 personen betalen de 65+ prijs (enkel via de ticketbalie te reserveren).
  • Begeleiders van rolstoelgebruikers mogen gratis naar de voorstelling op vertoon van hun begeleiderspas (enkel via de ticketbalie te reserveren).
  • Houders van een vrijetijdspas (=participatiepas) genieten van een grote korting op de basisprijs. Meer info + aanvraag bij de Dienst Welzijn van de gemeente Grimbergen: 02/260 12 61.
  • Lezers van Danspunt die in het bezit zijn van een danspas krijgen de abo10 korting voor dansvoorstellingen - enkel te verkrijgen aan het onthaal.  
  • Alle prijzen van de tickets zijn inclusief €2 administratieve kosten + vestiaire.

Kom je met een rolstoel?

Cc Strombeek voorziet voor alle voorstellingen plaats met goede zichtbaarheid voor 2 rolstoelen en 2 begeleiders. Deze plaatsen kan je echter niet online boeken. Je neemt hiervoor best contact op met het onthaal. Telefonisch op 02/263 03 43 of via mail naar tickets@ccstrombeek.be

Ben je slechthorend?

In de schouwburg van het cultuurcentrum is een ringleiding aanwezig. Deze wordt standaard gebruikt, maar kan soms worden uitgezet indien het interferentie veroorzaakt. Geef ons voor de voorstelling een seintje indien je van deze ringleiding gebruik wil maken. Telefonisch op 02/263 03 43 of  via mail naar tickets@ccstrombeek.be

 Openingsuren onthaal