Seizoen 2018-2019

Iedereen die de afgelopen twee jaar een ticket kocht, krijgt in mei onze cultuur- en educatiegids toegestuurd. In Grimbergen wordt er een informatieve flyer bus-aan-bus verdeeld. Heb je de brochure na 30 mei nog niet ontvangen? Vraag ze dan aan via info@ccstrombeek.be, vergeet zeker niet om je naam en adres te vermelden. 

Je kan de cultuurgids 2018-2019 hier doorbladeren.

Online ticketverkoop

Hoe reserveer en betaal ik mijn tickets online?

Ga naar de pagina van de voorstelling waarvoor je wenst te reserveren. 
Dit kan ofwel via PROGRAMMA (boven) ofwel via de maandkalender (rechts). 
Via de TICKETS-knop bij het evenement kom je direct in het verkoopscherm terecht, waar je de bestelling verder kan afhandelen, en desgewenst ook meer tickets kan bestellen.
Losse tickets kan je onmiddellijk en veilig betalen via Bancontact/MisterCash of met je kredietkaart (Visa, Mastercard). Heb je een waardebon van Cc Strombeek, dan kan je die ook gebruiken voor je onlinebetaling.

Reserveer je liever aan het onthaal?

Geen probleem, het onthaal van Cc Strombeek staat voor je klaar op volgende tijdstippen:

ma: 14u-17.30u (van 1 september t.e.m. 30 april) 
di/do: 14u-19.45u
wo/vr: 9u-12.30u & 14u-17.30u 

tickets@ccstrombeek.be
02/263 03 43

Aan het onthaal kan je betalen met Bancontact, Maestro, Visa, Mastercard, Randuit-cheques en Sodexo-cultuurcheques.

Prijzen en kortingen

  • Bij elke voorstelling vermelden we zes prijzen: de basisprijs, Abo3, Abo6, Abo10, en de kortingstarieven 65+, -21/dagstudent.
  • Groepen vanaf 15 personen genieten een reductietarief dat gelijk is aan de Abo6-korting (enkel via het onthaal of via mail te reserveren).
  • Begeleiders van rolstoelgebruikers mogen gratis naar de voorstelling op vertoon van hun begeleiderspas (enkel via het onthaal te reserveren).
  • Houders van een vrijetijdspas (=participatiepas) genieten van een grote korting op de basisprijs. Meer info + aanvraag bij de Dienst Welzijn van de gemeente Grimbergen: 02/260 12 61. Tickets enkel te reserveren bij het onthaal.
  • Lezers van Danspunt die in het bezit zijn van een danspas krijgen de abo10 korting voor dansvoorstellingen - enkel te verkrijgen aan het onthaal.  
  • Alle prijzen van de tickets zijn inclusief een bijdrage van €2 voor administratieve kosten en vestiaire.

Kom je met een rolstoel?

Cc Strombeek voorziet voor alle voorstellingen plaats met goede zichtbaarheid voor 2 rolstoelen en 2 begeleiders. Deze plaatsen kan je echter niet online boeken. Je neemt hiervoor best contact op met het onthaal. Telefonisch op 02/263 03 43 of via mail naar tickets@ccstrombeek.be

Ben je slechthorend?

In de schouwburg van het cultuurcentrum is een ringleiding aanwezig. Deze wordt standaard gebruikt, maar kan soms worden uitgezet indien het interferentie veroorzaakt. Geef ons voor de voorstelling een seintje indien je van deze ringleiding gebruik wil maken. Telefonisch op 02/263 03 43 of  via mail naar tickets@ccstrombeek.be

 Openingsuren onthaal