Seizoen 2018-2019 Familie Film JEF

JEF-festival van 2 t.e.m. 5 maart

Crazy komische roadmovie uit Noorwegen met de rockband ‘Los Bando’. De band bestaat uit de tieners Grim, Martin en Aksel, en de achtjarige Thilda, virtuoos op de cello. Ze reizen in een ‘geleende’ camper van Zuid- naar Noord-Noorwegen om daar deel te nemen aan een prestigieus, nationaal muziekfestival: de National Championship of Rock. Martin, rally-talent zonder rijbewijs, bestuurt de camper. Ze zijn vol goede moed vertrokken maar gaandeweg dient zich, naast een aantal bijzondere verrassingen, het ene na het andere probleem aan. Het wordt een race tegen de klok, waarbij het viertal voortdurend aan ongeruste ouders en de politie probeert te ontsnappen.

Regie: Christian Lo/ cast: Nils Ole Oftebro, Ingar Helge Gimle, Jacob Dyrud, Tiril Marie Høistad Berger, Frank Kjosås, Tage Hogness/ Noorwegen, 2018/ originele versie, NL ondertiteld/ duurtijd: 1u34'


Gerelateerde events

Zomerafsluiter: Iedereen held(in)! (3+)

i.s.m. Gemeentebestuur Grimbergen, OCMW Grimbergen

| Vandernootpark
zomervakantie Educatie 2019-2020 Podium 2019-2020 Podium Familie Kinderen
Altijd al gedroomd van ‘held(in) voor één dag’? Vandaag zorgen wij ervoor dat je kan glimmen van trots! Via tal van activiteiten beleef je een namiddag vol ‘divaplezier en heldengeweld’ samen met (o)ma of (o)pa. Spelen, zich amuseren en vooral buiten zijn staan op het zomers menu!

Binti (8+)

Filmfratsen

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2019-2020 Podium Familie Film
Tijdens het nieuwe concept ‘Filmfratsen’ op zondag, trakteren we het jonge volkje op een experimenteerlab rond film & multimedia gevolgd door een avontuurlijke, eigenzinnige of gewoon supergoede film voor het hele gezin. We trappen ‘filmfratsen’ af met de bejubelde Vlaamse jeugdfilm ‘Binti' (8+).
Tickets