Podium Podium 2019-2020 Klassiek


Liebrecht Van Beckevoort bespeelt de Straight Strung Concert Grand Piano van Chris Maene die traditie en innovatie met elkaar verenigt.

Programma:

Franz Liszt, ‘Années de Pèlerinage’, 2ème année (Italie): Sonetto 104 del Petrarca
Drie lied transcripties: Widmung (Schumann), Liebestraum (Liszt Notturno no.3), Ständchen (Schubert)
Franz Liszt, ‘Harmonies poétiques et religieuses’: Bénédiction de Dieu dans la solitude
Franz Liszt, ‘Années de Pèlerinage’, 2ème année (Italie), Venezia e Napoli: Gondoliera, Canzone, Tarantella

‘Reflections’ is het nieuwste soloalbum van toppianist Liebrecht Van Beckevoort en brengt enkele van de mooiste werken en melodieën van Franz Liszt samen.
Naast de typerende liedtranscripties, brengt Liebrecht ook enkele beroemde concertstukken uit ‘Années de Pélèrinage – Italie’. Het hart van de cd en het concertprogramma is ongetwijfeld het spiritueel bijzonder geladen ‘Bénédiction de Dieu dans la solitude’ uit de ‘Harmonies poétiques et religieuses’.

Gerelateerde events

Bagaar

Toneelhuis / Arsenaal / Lazarus

| CC Strombeek - Schouwburg
Theater Podium Podium 2018-2019
Guy Cassiers zet zijn theatrale zoektocht verder naar de donkerste diepten van de menselijke ziel. In combinatie met LAZARUS is dat gegarandeerd een confrontatie tussen scenografische precisie en baldadige speelsheid, tussen literaire ernst en schijnbare lichtvoetigheid.
laatste plaatsen

Mannen

J. Cleymans, Coco Jr., J. Van Hyfte, H. Damen

| Schouwburg Cc Strombeek
Humor Podium Podium 2018-2019
Jelle Cleymans, Coco Jr., Joost Van Hyfte en Hubert Damen zetten alles op alles om de kloof tussen man en vrouw te dichten. Met toepasselijke liedjes wordt er een antwoord geformuleerd op de vraag die je niet durfde stellen, maar wel wilde weten.
laatste plaatsen

Willie Wartaal

Opening Zomers Pop-Upterras

| Cc Strombeek
Pop-upterras Muziek Podium
The one and only Willie Wartaal (bekend van de Jeugd van Tegenwoordig) opent dit jaar het Zomers Pop-Upterras van Cc Strombeek!